Ziraat Bankası nakit derdine çare oluyor! Başvuranlara koşulsuz 10.000 TL acil kredi!

Ziraat Bankası nakit derdine çare oluyor! Başvuranlara koşulsuz 10.000 TL acil kredi!
Ziraat Bankası müjdeyi verdi. En düşük 10 bin TL en yüksek ise 15 bin TL ödemeler yolda. İşte detaylar…

Ziraat Bankası yeni kredi kampanyası ile hızlı ve kolay nakit imkanı sunmaya başladı. Yeni kampanyası ile vatandaşlar 10 bin ila 50 bin TL arasında 36 ay vadeli bireysel tüketici kredisi sunmaktadır. Gelir belgesini talep ederek başvurabilirsiniz.

Kamu Destekli Avantajları

Bankanın kamu destekli yapısı sayesinde, diğer bankalara kıyasla daha düşük faiz oranlarında kredi imkanları barındırmaktadır. Yeni kampanyası da bu avantajları bünyesinde taşıyor. Farklı tutarlarda sunulan kredi seçenekleri ile 36 ay vadeli ödeme seçeneği de bulunmaktadır.

ziraat bankası yeni kampanya

Başvuru Şartları

Kampanyadan faydalanmak isteyen herkes, 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Aynı zamanda hiçbir şekilde diğer bankalardan kredi kullanmamış olması gerekmektedir. Başvurular banka şubesinde ya da internet sitesi üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

18 yaşından büyük olan ve daha önce hiç kredi kullanmamış olan herkes, Ziraat Bankasının yeni kampanyasına başvurabilmektedir. Kimlik ve gelir belgesi ile şubeye gitmek yeterlidir. Başvurunun ardından banka, sonucu size iletecek ve hemen krediyi hesabınıza aktaracaktır.