Yolun kenarında yakılmış halde bulunan 2 ceset hakkındaki soruşturmada 2 tutuklama kararı!

Yolun kenarında yakılmış halde bulunan 2 ceset hakkındaki soruşturmada 2 tutuklama kararı!
Konya'nın Kulu ilçesinde bulunan 44 yaşındaki Nazan Şahin ve 36 yaşındaki Turgay Gök'un yakılmış cesetlerinin bulunması sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında yakalanarak gözaltına alınan Lut Taşdelen ile Mehmet Mustafa Emre'nin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı bildirildi. Şüphelilerin borç krizi nedeniyle iki kişiyi öldürdüğü öğrenildi.

31 Mayıs sabahı Konya Kulu'ya bağlı Acıkuyu Mahallesinin yakınlarındaki bir bölgede (Konya-Ankara karayolunun 125 km) plastiğe sarılı ve yanmış iki ceset bulundu. Alarmın verilmesi üzerine olay yerine gelen ekip, çevrede incelemeler yaptı. Cenazeler önce Kuru Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken daha sonrasında otopsilerinin yapılması için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ŞÜPHELİ 4 KİŞİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI

Yolun kenarında yakılmış halde bulunan 2 ceset hakkındaki soruşturmada 2 tutuklama kararı

Yapılan incelemelerin ardından cesetlerden bir tanesinin Ankara'nın Bala ilçesinde kayıtlı olan Turgay Gök'e ait olduğu belirlenirken diğer cesedinde Ankara'nın Etimemesgut ilçesinde kayıtlı olan Nazan Şahin olduğu belirlendi. Soruşturma derinleşirken ekip, ikilinin bıçaklanarak yol kenarına atıldığını keşfetti. Jandarma, soruşturma sırasında şüpheli olduklarını belirledikleri Lut Taşdelen ile Mehmet Mustafa Emre'yi yakalayarak gözaltına alırken iki kadının da şüpheli sıfatında gözaltına alınarak ifadelerinin alınması için merkez karakoluna alındıkları aktarıldı.

Şüphelilerin sorgusunun ardından suçun zanlılar arasında borç olduğu için işlendiği öğrenildi. Şüpheli şahıslardan Lut Taşdelen'in verdiği ifade doğrultusunda 2004 yılında karıştığı bir cinayetle ilgili olarak tutuklanarak serbest bırakıldığı anlaşıldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevkleri sağlanan Lut Taşdelen ile Mehmet Mustafa Emre'nin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı bildirilirken isimleri açıklanmayan iki kadın adli kontrol kararının ardından serbest bırakıldığı bilgisine ulaşıldı.