Konya’nın dünyaca ünlü markası TORKU'dan vatandaşlara önemli uyarı!

Konya’nın dünyaca ünlü markası TORKU'dan vatandaşlara önemli uyarı!
Konya'nın dünyaca ünlü markası TORKU, PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda da Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu'nun başkanlık görevini yürüten Ramazan Erkoyuncu'nun adının kullanılarak dolandırıcılık yapıldığı uyarısında bulundu.

Dünyaca ünlü TORKU markasından önemli bir açıklama yayınlandı. Dolandırıcılara uyarı niteliğindeki açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda da Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu'nun başkanlık görevini yürüten Ramazan Erkoyuncu'nun adını kullanarak "Torku Yatırım İşbirliği" isimli bir girişimin olduğu duyurusu yapıldı ve duyuruya butonlu kayıt formu eklendi.

Bilgiler asılsızdır ve gerçeği yansıtmamaktadır. Torku Yatırım Ortakları adı altında kesinlikle bir girişim bulunmamaktadır. Konunun TORKU markasıyla, başkanımızla, teşkilatımızla hiçbir alakası yok. İlgili mesajda bahsedilen konular tamamiyle asılsızdır. Bu asılsız ve ahlaka aykırı konuyla ilgili her türlü hukuki ve adli işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla sunuyoruz"

Başkan Ramazan Erkoyuncu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden benzer bir açıklama yaparak vatandaşları kayıt olmak için gelen mesajı tıklamamaları konusunda uyardı.

Konya’nın dünyaca ünlü markası TORKU'dan vatandaşlara önemli uyarı