Selçuklu'da 27 yaşındaki genç üvey babasını tüfekle vurdu!

Selçuklu'da 27 yaşındaki genç üvey babasını tüfekle vurdu!
Konya'da 27 yaşındaki bir adam, evinin önünde çıkan tartışmanın ardından 45 yaşında olan üvey babasını tüfekle vurdu. Ersin Ö., tüfek kurşunuyla yaralanırken sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Üvey oğlu ve arkadaşı ise polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

Olay, Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Feritpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ersin Ö. (45) 27 yaşındaki üvey oğlu Ali E. ile arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir tartışma başladı. Çıkan tartışma daha sonra büyüdü ve kavgaya dönüşte.

Çıkan kavgada, Ali E. eline aldığı tüfekle üvey babası Ersin Ö.'yü vurdu. Ersin Ö., kanlar içinde yerde kalırken üvey oğlu olay yerinden hızla kaçtı. Çevredekilerin silah seslerini duyması üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahale sonrası ambulansa alınan Ersin Ö., Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Ersin Ö.'nün vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlenirken yapılan müdahale sonrası sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi paylaşıldı.

"Kaçarken polis tarafından yakalandı"

Selçuklu'da 27 yaşındaki genç üvey babasını tüfekle vurdu!

Olay aonrası Asayiş Büro Amirliği Cinayet Büro ekipleri soruşturma başlatarak şüphelinin izini sürdü. Yapılan incelemede şüphelinin otomobille kaçtığı belirlendi. Ekipler, Ali E. ve arkadaşı Sıktı V.’yi Konya-Afyonkarahisar karayolu üzerinde yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından iki şüpheli adliyeye sevk edilirken şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar ve cezaevine gönderildiler.