Alex de Souza'tan Fenerbahçe itirafı: Yıllar sonra ilk kez açıkladı

Alex de Souza'tan Fenerbahçe itirafı: Yıllar sonra ilk kez açıkladı
Fenerbahçe'de bir döneme damga vuran efsane oyunculardan Alex de Souza'nın, bir açıklamasında sarı-lacivertli kulübe ilişkin itirafı gündem oldu.

Brezilyalı eski futbolculardan Alex de Souza, bir dönem Fenerbahçe forması giymiş ve sarı-lacivertli ekipte efsane olmuştu. Alex de Souza'nın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı itiraf gündem oldu. İşte Alex'in açıklaması..

“BÜYÜK BİR FIRSAT SUNDULAR”

"Fenerbahçe'nin teklif ettiği sözleşme çok iyi olduğu için Brezilya'dan ayrılıp Türkiye'ye gitmeye ikna oldum. Bu teklifi reddedemem. Yirmiden çok uçak biletim var. Avrupa'nın en iyi kulüpleri tarafından sunulan türden bir sözleşmeydi bu. İki araba, ev, uçak bileti, ekstra maç ücretleri, katılım ücretleri, gol kralı ücretleri... 3 yıl boyunca F.Bahçe'de kalacaktım ama 8 yıl kaldım..

Alex de Souza'tan Fenerbahçe itirafı

“FENERBAHÇE'DEN AYRILMAYA DEĞER DEĞİL”

Fenerbahçe ile olan kontratım bittiğinde 30 yaşındaydım. Daha sonra Borussia Dortmund, daha sonra Hertha Berlin, ardından Benfica ile tanıştım. Fenerbahçe'den ayrılmaya değer mi diye düşündüm ve F.Bahçe'de kaldım..."

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde 344 resmi maçta forma giyen Brezilyalı 10 numara, çıktığı maçlarda 171 gol, 146 asist kaydetti.