Ali Koç'tan Galatasaray'a zehir zemberek sözler

Ali Koç'tan Galatasaray'a zehir zemberek sözler
İki ezeli rakip saha içerisindeki rekabetin yanı sıra saha dışında da kıyasıya mücadelesi devam etmektedir. Galatasaray ve Fenerbahçe cephelerinde sular durulmazken sarı lacivertli takımın başkanı Ali Koç'da son yaşanan olaylar gündeme damgasını vurdu.

Süper Lig şampiyonluk yarışında iki takım sırayla zirvede yer alırken Fenerbahçe'nin pendikspor'u lig de en son 4-1 yenerek galibiyetini kutladı. Fenerbahçe'nin şampiyonluktaki rakibi Galatasaray'dan hakem kararları ve Sarı-Lacivertli bazı oyuncular için sert açıklamalar gelirken bununla beraber TFF'den ceza beklentisi oluştuğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç, olaylar hakkında konuşmalarda bulunurken adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Basın toplantısında tüm gelişmelere tek tek değinirken konunun ise sadece Galataray olduğunun altı çizildi.

Son zamanlarda mücadelelerde farklı olaylar yaşanırken gündem dinamik, iddialar iftiralar yoğunken Koç ise bunlara karşılık cevap vermek zorunda olunduğunu belirtti. Böyle bir konuşma yapmak adına mutlu olmadığını bildiren Koç, rakibi tarafından sporun düşürüldüğünün altını çizdi. sporu düşürdükleri seviye mezbahtan aşağıda olurken bu camiada tahrik edilerek milyonlar kışkırtılarak suç işlenmektedir. Bu duruma karşılık ise TFF'nin ortalıkta olmadığına dair iddialarda bulundu.

basın açıklama
GALATASARAY TÜRK FUTBOLUN SORUNU
Türk futbolunu  beka sorunu olan Galatasaray için kanıtların olduğunu söyleyen Koç, yöneticilerin istediklerini almak için ne yönlere başvuruda bulunduğunu tek tek anlatacağını belirtti. Bu kulübün kötülükte ve riyakarlıkta da Şampiyonlar Ligi'nde olduğunu, kazanmak için her şeyin mübah olduğu şeklinde davrandığını anlayacağınızı düşünüyorum.

GERÇEK OLMAYAN AÇIKLAMALAR
Futbolun marka değeri için mücadele edilirken Türk takımlarının avrupa'ya gidemeyeceğinin altı çizilirken tüm kulüpler için adalet arayışında olduklarını belirtti. Futbol için adalet programlarının yapılacağına dair yalanlar söylenirken bu pozisyonla beraber kulüp kanalları kapatıldı. Herkesin samimiyetsiz, gerç dışı söylemlerin olduğu ifadeleri kullanıldı.

KIYAMET KOPTU
Oynan bir mücadele üzerine 19 mart tarihinde Alanyaspor maçının devre arasında rahatsızlığı ile ilgili paylaşımların olduğunu söyleyen Koç, kıyameti kopardıklarını devamında 10 gün geçmesiyle aynı durumu yaşadıklarını belirtti.

TFF VE GALATARASAY ARASINDAKİ BAĞ
Koç, TFF ve Galatasaray arasındaki ilişkinin ne olduğunu bilemediklerini TFF tarafından korunmaya alındıklarını belirtti. Hakeme saldırı sonrasında TFF 1. Lig'de maçlar kaydırılırken Süper Lig üzerinde ise o haftanın maçlarının ertelenmesi açıklandı. Avantajlar üzerine dezavantajlarda sağalnırken hava şartları, cezalı oyuncular, takımların seyahat zamanları olarak tesadüf olmadığı görüldü. Konu hakkında sorularımıza cevap alamadık diyen Koç, Süper Lig üzerinde farklı muamma yapıldığını savundu.