Bayern Münih- Galatasaray maçının hakemi belli oldu

Bayern Münih- Galatasaray maçının hakemi belli oldu
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Bayern Münih'le karşılaşacağı maçta Portekizli hakem Antonio Emanuel Carvalho Nobre düdük çalacak.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 4. hafta maçında, Almanya'nın güçlü temsilcisi Bayern Münih'e karşı Portekizli hakem Antonio Emanuel Carvalho Nobre görev yapacak. 

Maç, Allianz Arena'da oynanacak ve Türkiye saati ile 23.00'te başlayacak. Nobre'nin bu önemli mücadeleyi yönetecek olması, heyecanı doruğa çıkardı ve taraftarlar arasında büyük bir beklenti yarattı. Galatasaray, bu zorlu deplasman mücadelesinden umutlu ve karşılaşmayı kazanarak grupta önemli bir avantaj elde etmeyi hedefliyor. Bu müsabaka, futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor ve büyük bir rekabeti beraberinde getiriyor.

bayern munih galatasaray

Ünlü hakem Antonio Emanuel Carvalho Nobre, Bayern Münih ve Galatasaray arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi maçında görev alacak. Nobre'nin yardımcılıklarını Pedro Nuno De Sa Martins ile Paulo Ricardo Duarte Bras yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Andre Filipe Domingues Narciso olacak. Nobre'nin geçmişte A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde Lüksemburg'u 2-0 yendiği karşılaşmayı yönettiği biliniyor. Bu maçın heyecanı, futbol severler ve takım taraftarları arasında büyük bir merak uyandırıyor.