Derbi öncesi yeni karar: Galatasaray duyurdu

Derbi öncesi yeni karar: Galatasaray duyurdu
Gözler Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Lig derbisine çevrilirken Sarı-Kırmızılılar, maç öncesinde bir karar aldı.

Süper Lig'de milli takım arası bitiyor. Tüm gözler, 21 Kasım'da oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde. Galatasaray Spor Kulübüi, derbi öncesi flşas bir karar alırken Karar, Rams Park'taki maçtan hemen önce verildi. İşte detaylar..

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında Rams Park'ta oynanacak derbi 21 Kasım Cumartesi saat 19.00'da başlatılacak. Galatasaray geçen sezon evindeki maçları 1-2, deplasman maçlarını ise 1-3 kaybetmişti.

ATATÜRK'ÜN İMZASI BULUNUYOR

Galatasaray Atatürk imzalı forma

Galatasaray kulübü, 2599 TL'ye satılacak ve bu sezon Galatasaray'ın üçüncü alternatifi olacak forma ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Yeni sezonun üçüncü forması, hem bir asırlık zaferlerin simgesi hem de yüzyıllarca sürecek zaferlerin vaadi olan kuruluş toplantısındaki 12 Galatasaray Lisesi öğrencisini temsil eden şeritler ve Mustafa Kemal Atatürk'ün Galatasaray'a ithaf ettiği imzayı taşıyor." ifadeleri yer aldı.

100 YILLIK FORMA

Galatasaray'ın üçüncü forma çizgili olacak. Galatasaray'ın 100 yıl önce 1923'te giydiği formadan esinlenilen forma sosyal medyaya sızdırıldı. Bu forma taraftarlar arasında oldukça popüler oldu. Galatasaray Mağazacılık A.Ş. Cumhuriyetin 100. yılı için hazırlanan gömleğe büyük emek verildi.

YENİ FORMAYLA DERBi MAÇINA!

Galatasaray, Beşiktaş derbisini geçtiğimiz günlerde satışa sunulan alternatif formayla oynamaya karar verdi. Sarı-kırmızılı futbolcular cumartesi günkü maçta yeni formalarla sahaya çıkacak. 1923 yılında giyilen gömlekten ilham alınarak Cumhuriyetin 100. yılına özel üretilen forma, taraftarlar tarafından büyük beğeni topladı.

2600 TL'YE SATIŞTA

Galatasaray'ın yeni çizgili forması 2600 TL'ye satılıyor. Bu formanın adı “Jersey Stadyumu”. Profesyonel formalar veya taraftar formaları arasında hiçbir ayrım olmayacak. Bu arada Galatasaray taraftarları da formanın yeniden satılıp satılmayacağını merakla bekliyor.

MUSLERA PAYLAŞTI,

Galatasaray Atatürk imzalı forma

Galatasaray kaptanı Muslera ve Sarı-Kırmızılılar, 100. yıl için özel olarak tasarlanan formayı Florya Metin Oktay tesislerinde denedi ve çok beğendi. Bu anları Instagram hesabından paylaşan tecrübeli kaleci, "Yeni zırhımız. Zaferler ile dolu bir yüzyılın simgesi ve daha nicelerinin vaadi." dedi.