Galatasaray Bayern Münih'i sahada ezdi, skorda yenildi

Galatasaray Bayern Münih'i sahada ezdi, skorda yenildi
Galatasaray dün tarihi bir performans sergiledi! Maç sonucu beklenen gibi olmadı! Tüm detaylar haberimizde.

Dün akşam Galatasaray Bayern Münih maçı tüm Türkiye tarafından heyecanla takip edildi! Okan Buruk maç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GALATASARAY MÜNİH'İ SAHASINDA EZDİ

Galatasaray ve Bayern Münih maçı herkesin yüreği ağzında takip edildi. Okan Buruk maç ile ilgili şu açıklamaları yaptı; 'Bayern Münih uzun zamandır gruplarda mağlubiyet yaşamıyor. Bugün maçı kazanıp hem rakip serisini bitirmek hem de iddiamızı devam ettirmek, üç puan almak için çaba gösterdik. Belki uzun zamandır yalnızca şut olarak da değil oyun olarak da Bayern Münih'in bu kadar ezildiği görülmemiştir. İşin gerçeği ise sonuç. Belki skor olarak bitiremedik. İkinci yarıda 2-1 skora kadar dengeli bir oyun vardı. Geçişleri çok hızlı ve etkili oldu. Oyuncularımın performansından mutluyum ve memnunum. Bize destek olan taraftarımıza da teşekkür ederim. Bizim oyunumuzla onların desteği birleşti. Ancak bu performans sonuca yansımadı. Onları mutlu gönderemediğimiz için üzüldük. Oyun, kalite ve güç olarak hangi seviyede olduğumuzu gördük. Gol ne zaman gelecek bilemiyorsunuz. Bir şeyler aksıyor. Bunu görüp oyuncu değiştiriyorsunuz, tam değişiklik sırasında gol yedik. Bir değişiklik için hamle yapmıştım. Oyuncu girdikten sonra da gol gelebiliyor. Manchester United maçında değişiklik yaparken 2 kez gol attık. Bunu bilemiyorsunuz. Bir şeylerin aksadığını anladığımız için üç oyuncuyu kenara getirmiştik, o an takımın gol yemesi bir şanssızlık. Bunun şanssızlıktan başka bir açıklaması yok. 

okan buruk bayern münih maçı değerlendirmeleri

Gol yedikten sonra herkes bir suçlu arıyor, futbolda bunlar var. Bugün çok fazla doğru şey yaptık. Bir Türk takımının uzun senedir oynamadığı kadar güçlü takıma karşı en güçlü futbolu oynadık, bunu da sahadaki oyuncular yaptı. Sonlandırmada çok iyi oyuncularımız var. Şampiyonlar Ligi motivasyonu daha yüksek oluyor. O motivasyonun yüksek olması girilen pozisyonları değerlendirirken zorlaştırıyor. Girilen pozisyonları bitirmemiz gerekiyor. Bu kalite bizde var, dilerim bundan sonraki maçlarda değerlendirebiliriz. Ancak benim için Bayern Münih'e karşı bu tarz pozisyonlara girmek çok değerli. Zamanı geldiğinde pozisyonları gole çevireceğimize eminim. Oyuncularımın performansından memnunum, hata olabilir ama genel resme bakıldığında iyi bir performans oldu. Sadece rakibimiz girdiği pozisyonları değerlendirdi. Şu an dünyanın en iyi 2 kanat oyuncusuna sahip, o oyuncularla bize ceza verdiler. Angelino çok beğendiğim ve istediğim bir oyuncu, karakterini de beğeniyorum. Daha ofansif bir bek. Defansı hücumuna göre daha geri. Kazımcan'ı hız konusunda önde gördük, temaslı oynayabildiği için tercih ettim. Bazen oyun içinde Abdülkerim'i de sol bekte kullandık ama merkezde iyi giden bir Abdulkerim Sanchez ikilisi var, bozmak istemedim. Abdülkerim sol bekte severek oynamıyor. Kulübeden gördüğüm Kaan ve Torreira'nın iyi oynadığı. Hem baskı hem savunma doğruydu. Yeni oyuncu almayı düşünmedim. Kenar oyuncuları yorulmaya başladığı için onları değiştirmek istedim. Fiziksel olarak rakibin gerisinde kaldığımızı düşünmüyorum. Belli dakikadan sonra geçişte bize üstünlük sağladılar. Dünyanın en hızlı kanat oyuncularına sahip bir takım. Bizim psikolojik düşüşümüz ikinci golden sonra oldu. Yorgunluktan ziyade mental olarak teslim olduk. Benim üzüldüğüm bu oldu. Kulübeden giren oyuncular enerjiyi yükseltmedi. En büyük sıkıntı 2-1 olduktan sonra maçı mental olarak bırakmak oldu.'