Galatasaray'da Sacha Boey krizi: Teklifleri engellemek için bakın ne yapılacak

Galatasaray'da Sacha Boey krizi: Teklifleri engellemek için bakın ne yapılacak
Galatasaray, oyunculara yapılan tekliflerin bir türlü önüne geçemiyor. Victor Nelsson'un ardından Sacha Boey'e yeni teklifler gelmeye başladı. Galatasar yönetimi ise bu tekliflere dur demek adına Boey ile pazarlık yapmaya hazırlanırken yıldız oyuncuyu takımda tutmakta zorlanacağı söyleniyor.

Sacha Boey'un adı son günlerde transfer piyasasında dolaşmaya başladı. Arsenal, Milan ve Brighton'un yanı sıra Burnley, Juventus, Bournemouth takımlarında forma giyen Boey ile ilgili sarı-kırmızılı ekip, gelen teklifleri sürekli olarak reddetmesine rağmen yıldız oyuncuyu takımda tutabilmek için yeni sözleşme planı yaptı. Fakat, Fransız oyuncunun yıllık maaş fesih ücreti de dahil edilmek kaydıyla fesih ücretini 25 milyon avroya çıkarılması yönünde yapılan teklifi olumlu karşılamadığı öğrenildi. Boey'in 25 milyon avro tutarından fesih ücretini ısrarla istemesinden dolayı müzakerelerin belli bir yerde tıkandığı belirtildi.

Galatasaray'da Sacha Boey krizi

DEVRE ARASINDA YOLCU

Galatasaray ile olan sözleşmesi 2025'te sona erecek olan Sacha Boey'in devre arası sürecinde yapılan teklifin ardından takımdan ayrılması kesinleşti. Sarı-kırmızılı ekip şimdiden bu pozisyon için arayışlara başladı.