Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Yeni takımı belli oldu

Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray Nellson ile yollarını ayırıyor mu? Yıldız oyuncu bu takımda mutsuz olduğunu ifade etmişti. Peki Nellson hangi takıma gidecek? İşte ayrıntılar...

Galatasaray'ın Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson, sarı-kırmızılı formayla geçirdiği zamanın ardından ayrılık kararı alıyor. Nelsson, geçtiğimiz günlerde kulüpteki mutsuzluğunu dile getirmiş ve bu açıklama sonrasında transfer dedikoduları hız kazanmıştı. Şimdi ise Nelsson'un yeni takımı belli oldu ve bu tercih futbol camiasını şaşırttı.

İngiltere Premier Lig ekibi Luton Town, kümede kalmak adına mücadele verirken, gözlerini Galatasaray'ın Danimarkalı yıldızına çevirdi. Fotomaç'ın haberine göre, Luton Town, Victor Nelsson'u kadrosuna katmak için harekete geçti. Bu beklenmedik transfer kararı, futbolseverleri heyecanlandırdı ve Nelsson'un kariyerinde yeni bir dönemin kapısını aralıyor.

25 yaşındaki savunma oyuncusunun Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen, Nelsson'un mutsuzluğu ve düzenli forma şansı bulma arzusu, İngiliz ekibinin ilgisini çekti. Nelsson'un, gelecek yaz düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda Danimarka milli takımının kadrosunda yer almak istemesi, düzenli forma giyebileceği bir takıma transfer olma isteğiyle örtüşüyor.

Galatasaray Nellson ile yollarını ayırıyor mu?

Sözleşmesinde "25 milyon euroya serbest kalır" maddesi bulunan Nelsson'un, Luton Town'un resmi teklifini kabul etmesi durumunda Galatasaray'dan ayrılması bekleniyor. Bu transferin, sarı-kırmızılı kulübe yaklaşık 20 milyon euroluk bir gelir sağlaması öngörülüyor.

Güncel piyasa değeri 19 milyon euro olan Nelsson, Galatasaray formasıyla 95 maçta görev alırken 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Bu akşam oynanacak olan Manchester United karşılaşmasına yedek başlamasıyla birlikte, Nelsson'un devre arasında takımdan ayrılmasının kesinleştiği belirtiliyor. 2021'de Kopenhag'dan 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Danimarkalı futbolcu, bu sezon 16 maçta görev alırken gol ya da asist kaydedemedi.