İtalya basını Hakan Çalhanoğlu'nu konuşuyor: Pişmanlık manşetlerde!

İtalya basını Hakan Çalhanoğlu'nu konuşuyor: Pişmanlık manşetlerde!
Serie A'nın Inter takımında forma giyen Hakan Çalhanoğlu, etkileyici performansıyla dikkat çekiyor. İtalyan medyası, milli oyuncunun eski kulübü Milan'ın ona duyduğu pişmanlığı manşetlere taşıdı. İşte Hakan Çalhanoğlu'na dair haberin detayları...

Serie A'nın Inter takımında mücadele eden Hakan Çalhanoğlu, etkileyici performansını her geçen gün daha da artırıyor. Deneyimli orta saha oyuncusu, bu sezon takımının belirgin lideri konumunda. Başarılı performansını istatistiklere de yansıtan Çalhanoğlu, Serie A'da bir gol daha atması durumunda Türk oyuncular arasında en çok gol atan isim olacak. İtalyan medyası, Hakan Çalhanoğlu'nu manşetlere taşıyarak eski kulübü Milan'ı ve taraftarlarını rahatsız edecek şekilde konuyu ele aldı.

HAKAN ÇALHANOĞLU, İTALYAN BASININDA ÖNE ÇIKIYOR

Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, Inter forması altında gösterdiği performansla dikkat çekiyor. İtalyan basını, Hakan'ın eski kulübü Milan'ın kıskançlık içinde olduğunu ve siyah-kırmızılı kulübün taraftarlarının Hakan'ın başarısını hazmedemediğini manşetlerinde vurguladı.

çalhanoğlu

MILAN'IN PİŞMANLIĞI

İtalyan medyası, Hakan Çalhanoğlu'nun Milan ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Inter'e ücretsiz transfer olduğunu hatırlatarak, Milan yönetiminin o dönemde Hakan'a istediği ücreti teklif etmediği için büyük bir pişmanlık yaşadığını belirtti.

INTER İSTATİSTİKLERİ

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla çıktığı 109 maçta, 17 gol ve 22 asistle skora etki etti.

www.aksam.com.tr