Sarı kırmızılılar şok olacak: Icardi'den üzen haber

Sarı kırmızılılar şok olacak: Icardi'den üzen haber
Galatasaray taraftarını üzecek haber geldi. Arjantinli golcü Icardi, sarı-kırmızı takıma veda ediyor. İşte detaylar.

Galatasaray'da golleriyle efsaneleşen Arjantinli golcü Icardi, takıma veda ediyor. Yıldız forvetin yeni hedefi belli oldu. Forvet herkesi şaşırtan bir transfere imza atıyor.

ıcardi

Geçen sezon Galatasaray'la kiralık sözleşme imzalayan ve geçen yaz bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan Mauro Icardi, takıma veda ediyor. Son haftalarda kilosuyla eleştirilen Arjantinli yıldızın yeni hedefi şimdiden belli oldu.

Sarı kırmızılı formayla attığı gollerle taraftarların favorisi haline gelen Arjantinli forvet Icardi için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Kopenhag mağlubiyetinin ardından devlere veda eden Galatasaray'da Icardi, İtalya'ya transfer olacak.

Lukaku'nun Chelsea'ye dönmesiyle birlikte Roma'nın Icardi 'yi takıma katmaya hazırlandığı yönünde haberler var.

Mauro Icardi, Beşiktaş derbisinde topuğundan sakatlandı ve Beşiktaş derbisinden bu yana tüm maçlarda iğneyle oynadı. Yıldız golcü, aşırı kiloları nedeniyle son haftalarda sarı-kırmızılı taraftarların tepkisine neden olmuştu.

Yıldız golcü, şu anda 20 milyon Euro değerindeki serveti, yaz transfer döneminde 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer oldu. Tecrübeli golcü, sarı-kırmızılı formayla şu ana kadar toplam 51 maçta forma giydi, 40 gol attı, 14 asist yaptı. Yıldız futbolcunun İtalya'ya dönmek istediği belirtildi.

İtalyan tarafının, Arjantinli golcüyü kadroya almak için kış transfer döneminde hamle yapacağı iddia ediliyor.