Sergio Ramos, Al Ittihad'a transfer olmak üzere

Sergio Ramos, Al Ittihad'a transfer olmak üzere
Galatasaray'ın transferi için uzun süredir uğraş verdiği Sergio Ramos, Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'a transfer olmak üzere. Al Ittihad ile yapılan görüşmelerde büyük ilerleme kaydedildiği ve transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu iddia edildi. Galatasaray, Ramos için teklifini artırmayacak ve 2 Eylül'e kadar süre verdi. Ramos'un bu süre içinde dönüş yapmaması halinde Galatasaray başka isimlere yönelecek.

Galatasaray'ın transferi için uzun süredir uğraş verdiği Sergio Ramos, Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'a transfer olmanın eşiğinde.

Gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Al Ittihad, Sergio Ramos ile görüşmelerde büyük ilerleme kaydetti ve mutlu sona çok yaklaştı. İspanyol stoperin de Suudi Arabistan'a sıcak baktığı ve transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu iddia edildi.

GALATASARAY TEKLİFİNİ ARTIRMAYACAK

Öte yandan Galatasaray'ın Ramos için 7.5 milyon euroluk teklifinde bir artışa gitmeyeceği ve İspanyol stopere 2 Eylül'e kadar süre verdiği belirtildi. Ramos bu süre içinde sarı-kırmızılılara bir dönüş yapmazsa Galatasaray başka isimlere yönelecek.