Tuvalet Kağıdında A101’de Büyük İndirim Yapıldı

Tuvalet Kağıdında A101’de Büyük İndirim Yapıldı
Son yıllarda yaşanan küresel ekonomik krizler ve enflasyon gibi durumlardan dolayı vatandaşların alım gücü düştü.

Bu sebeplerden dolayı özellikle indirimler ve kampanyalar pek çok vatandaş tarafından sürekli olarak takip ediliyor. Bu indirimler pek çok markette haftanın ya da ayın belli zamanlarında sunuluyor. A101 her hafta olduğu gibi bu hafta da müşterilerine ciddi bir indirim sundu. 129 TL’den 59 TL’ye düşen fiyatlar görüldü.

Tuvalet kâğıdının gündelik ihtiyaçlar arasın yer alması sebebi ile vatandaşlar fiyatları yakından takip ediyor. 129 TL’den 59 TL’ye düşen tuvalet kağıtları A101’in tüm mağazalarında geçerli olacak. Hafta boyu geçerli olacak bu indirimden yararlanmak için a101’den 10 TL ve üzeri alışveriş yapmanız yeterli. 12’li olan bu tuvalet kâğıdı hem kaliteli hem de çok olmazsa sebebiyle uygun fiyatlarla sunuluyor. 59 TL gibi uygun bir fiyata bu tuvalet kağıdından yararlanmak için a101 şubelerinden alışveriş yapabilir.

A101 de Haftalık İndirimler

A101’de her hafta aktüel ürünlerle beraber pek çok indirim meydana geliyor. Bu hafta özellikle tuvalet kağıdında yapılan indirim pek çok kişi tarafından dikkat çekti. 12’li tuvalet kağıdı 129 TL’den 59 TL’ye düşerek pek çok vatandaşın yüzünü güldürdü.

A101'den 10 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes bu indirimden Yararlanabilecek. Tuvalet kağıdı dışında pek çok üründe bu hafta indirim seçeneği bulunuyor. A101’in tüm şubelerinde geçerli olan bu indirimlerden şubeye giderek rahatlıkla yararlanabilirsiniz.  Tursil sıvı deterjan 16 95 TL’ye düşüyor. Haribo yumuşak şeker 29,95 TL’ye düşüyor. Yayla Osmancık pirinç 29,90’dan satışa sunuluyor.

Bu ürünlerin her biri bir hafta boyunca geçerli olacak kampanya ile birlikte müşterilerin beğenisine sunuldu. Türkiye’de bulunan a101’in bütün şubelerinde indirimler geçerli olacak. Aynı zamanda sanal marketlerde de geçerli olan bu indirimleri online şekilde de sipariş verebilirsiniz.

Hafta boyunca geçerli olan indirimlerde stoklar çabuk tükendiği için alışverişinizi şimdiden gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle bakım ürünleri ya da temizlik malzemelerinde ciddi bir indirim bulunuyor. A101 şubelerinin her birine stoklarla sınırlı olarak gelecek bu ürünlerden alabilirsiniz.