iPhone Kullanıcıları İçin Yeni Nesil Bir Telefon Çıkarılacağı Duyuruldu

iPhone Kullanıcıları İçin Yeni Nesil Bir Telefon Çıkarılacağı Duyuruldu
Nothing CEO’su Carl Pei, yeni çıkarılacak olan telefonun lansman tarihini açıkladı.

The nothing phone 2, uzun zamandır beklenen ve oldukça ilgi çeken Android telefonlar arasında yer alıyor. Daha önce ilk versiyonu çıkarılmış ve oldukça ilgi çeken bir model olmuştu. Yine bu  modelde ilk cihaz temel baz alınarak aynı modelin 2 versiyonu geliyor. Ayrıca teknik özelliklerinin kaliteli olması ve bir yandan ekonomik fiyatlarla sunulması ile kullanıcıların oldukça ilgisini çeken bir telefon oldu. CEO Carl Pei tarafından açıklanan tarihe göre temmuz 2023 lansman tarihi olarak belirlendi. Lansman tarihine hazırlıklar bir yandan sürerken pek çok kullanıcı tarafından telefonun nasıl bir cihaz olacağı merak konusu oldu.

Nothing Phone Dikkat Çeken Özellikleri

12 GB RAM ve 256 GB’lık hafızası ile rahat bir şekilde kullanılabilecek ve uzun ömürlü olabilecek bir telefon olması ile ilgi çekiyor. Şimdilik Sızan bilgiler arasında bu özellikler yer alırken, özellikle dış tasarımının da hoş ve dikkat çekici bir görüntü olacağı öngörülüyor. Ayrıca 5000 mAh pil standartıyla birlikte şarjının daha uzun ömürlü olması için çalışmalar yapıldı. Tüm bu teknik özelliklerle beraber özellikle iPhone kullanıcıları ve genç kesim hedeflendi. CEO tarafından yapılan bir öngörüye göre iPhone kullanıcılarının beğeneceği bir tasarım ortaya çıktı.

Hangi Tarihte Satışa Sunulacak?

Teknik özellikleri temmuz 2023 itibarıyla tam anlamıyla açıklanarak satışa sunulacak. iPhone kullanıcıları ve Android kullanıcılarının seveceği oldukça fazla ve kaliteli özelliğe sahip olan bu cihaz dış tasarımı ile de göze hitap edecek şekilde hazırlanıyor. Hem kaliteli bir cihaz olması hem pil ömrünün ve hafızasının yüksek olması ile daha rahat bir kullanım imkanı sağlıyor. Pek çok kişinin tercih edebileceği bu cihazla beraber çalışmalar bir yandan devam ederken lansman hazırlıkları da sürüyor. Notting telefonun ikinci farklı cihazı olarak sunulacak Bu modelde daha da iyileştirilmiş ve yükseltilmiş özellikler yer alıyor. Farklı renklerini de sunulması beklenen telefon temmuzdan sonra ülkemizde ve yurt dışında alınabilecek.