Hem Hesaplı Hem Estetik Görünümde Yeni Bir Akıllı Cihaz Geliyor Vivo Y36

Hem Hesaplı Hem Estetik Görünümde Yeni Bir Akıllı Cihaz Geliyor Vivo Y36
Vivo dünyaca ünlü bir marka olmasıyla bilinen ve akıllı cihazda pek çok kaliteli model üreten markaların başında yer alıyor.

Şimdilerde hem hesaplı fiyatıyla hem de kaliteli özellikleri ile yeni bir model üretiyor. Vivo Y36, yeni çıkacak olan bir model olması ile şimdiden yeni cihaz almak isteyen kişilerin dikkatini çekti.

31 Mayıs itibarıyla Çin’de piyasaya sürülecek olan cihaz Daha sonrasında Dünyada pek çok ülkede yerini alacak. Vivo Y36 Endonezya’da tanıtıma sunulacak.

Vivo Y36 Özellikleri

Vivo Y36, teknik özellikleri ile dikkat çekerken özellikle ön kamera ve arka kamera konusunda yüksek çözünürlüğü ile ön plana çıkıyor. Bu modelde özellikle kameraya odaklanan vivo, daha iyi bir çözünürlük ve daha iyi çekimler için gerekli çalışmaları yaparak bu modeli ortaya çıkardı. 6 GB’a kadar ram özelliği ile oldukça dayanıklı ve kaliteli bir cihaz olarak sunulacak. Full HD çözünürlükle birlikte ekran yuvası olması ile daha iyi bir görüntü ve daha yüksek kalite hedefleniyor. Teknik özellikleri ve dikkat çeken kamera kalitesi ile bir yandan tasarımına da önem verildi.  Dış tasarımının da tamamen estetik olması ve göze hitap etmesi ile hazırlanan Bu cihazda pek çok renk seçenekleri de bulunacak. Bir yandan çift kamera kurulumu sayesinde de profesyonel çekim yapmak isteyen kişiler açısından avantajlı durumlar sunacak. Dinamik bir cam yapısı ve modern görünümü sayesinde pek çok kişinin zevkine hitap edecek şekilde tasarlandı.

Yeni Vivo Bütçe Dostu Olacak

Tüm kalitesinin yanında hesaplı bir telefon olarak sunulması özellikle daha uygun fiyatlı telefon almak isteyen kişiler açısından dikkat çekti. Kaliteli özellikleri estetik tasarımı hesaplı olması ile 2023 içerisinde piyasaya sunulacak olan vivo y36 pek çok kişinin yararlanabileceği bir telefon olacak. Vivo seven ve kullanan kişiler Bu yeni modeli beğenerek kullanabilir. Yakın zamanda açın ve Endonezya ile açılışı yapacak olan vivo Y36 Türkiye ve diğer ülkelerde de yerini alacak. Mayıs sonundan itibaren telefon tanıtımları pek çok ülkede gerçekleşecek.