Afyonkarahisar-Konya kara yolundaki kaza 18 yaşındaki Mustafa'yı hayattan aldı!

Afyonkarahisar-Konya kara yolundaki kaza 18 yaşındaki Mustafa'yı hayattan aldı!
Afyonkarahisar Konya karayolu üzerinde Çay ilçesi girişinde meydana gelen kazada 18 yaşındaki Mustafa Gökbulut'un hayatını kaybettiği bildirilirken kazada 3 kişinin de yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bir kamyonetin bir binek otomobille çarpışması sonucu 18 yaşındaki Mustafa Gökbulut, hayatını kaybetti. Kazadan 3 kişi yaralı olarak kurtarılırken yaralıların hastanede tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Korkunç kazanın Kaza, dün saat 19.00 sularında Afyonkarahisar-Konya karayolunun Çay ilçesi girişinde bulunan kavşakta meydana geldiği öğrenildi. Edinilen bilgilerde; Ahmet Şafak'ın kullandığı 06 BHN 74 plakalı binek otomobil, Hasan Yılmaz'ın sürücülüğü yaptığı 03 PD 116 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı.

Afyonkarahisar-Konya kara yolundaki kaza

Kazada sürücülerin, adı henüz öğrenilemeyen bir kişinin ve Mustafa Gökbulut'un yaralandığı bilgisi paylaşıldı. Olay yerine giden sağlık ekipleri yaralılara yaptıkları ilk müdahale sonrası onları ambulanslara alarak hastaneye kaldırdılar. Hemen ameliyata alınan Mustafa Gökbulut'un doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Diğer yaralıların tedavileri ise devam ediyor.

Afyonkarahisar-Konya kara yolundaki kaza

Polis ekipleri ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.