Akran zorbalığında son nokta: Evden getirdiği zincirle arkadaşını dövdü

Akran zorbalığında son nokta: Evden getirdiği zincirle arkadaşını dövdü
Adana'da yaşanan akran zorbalığı olayı küçük çocuğun yaşadıkları son dakika haberi olarak gündeme damgasını vurdu. 7 yaşındaki bir çocuk okulda yaşıtı bir arkadaşı tarafından zincirle darp edilerek okula gitmek istemediğini belirtti.

Adana Yüreğir ilçesine bağlı olarak Koza Mahallesi'nde yer alan okulda meydana gelen olay üzerine 7 yaşındaki Onur Buğdaycı, geçtiğimiz pazartesi günü babası Mehmet Ali Buğdaycı'ya 'Baba beni okulda dövüyorlar' ifadelerini kullanarak şaka yapıldığı düşünüldü. Geçtiğimiz gün okuldan eve gelen küçük çocuk, bu seferde ağlayarak babasına durumları anlattı.

Oğlu teneffüste çıktığı zaman başka sınıfta okuyan kendi yaşıtı olan 3. ve 4. sınıftan bazı çocukların oğluna darp ettiğini fark ederek babadan müdahale gelerek öğretmene olay yansıtıldı. Onur'a şiddet uygulayan öğrencinin çantasından ise zincir çıktığını belirten öğretmen, okul müdürüyle beraber çocuk hakkında inceleme başlattı.

Akran zorbalığı

ZİNCİRLE ŞİDDET UYGULADI

Zincirle dayak yediğinde korku dolu anlar yaşayan Onur, okulda teneffüs zilinin çalmasıyla yukarı çıkarak kendisini iteklediklerini ve zincirle dövdüklerini açıkladı. Zincirle ayağına ve beline vurduklarını belirten Onur Buğdaycı, okula gitmek istemediğini ve polis olmak istediğini ifade etti.