Ankara'da cinayet: Uyuşturucu satan kişileri ihbar etti, canından oldu

Ankara'da cinayet: Uyuşturucu satan kişileri ihbar etti, canından oldu
Ankara'da Mamak ilçesinde bir parka uyuşturucu satan şüpheliler, kendilerine uyarılarda bulunan polisin ihbarıyla üzerine şüpheliler bir kişiyi de silah ile başından vurarak öldürdü.

23 Ekim günü yaşanan olay 21.40 civarlarında gerçekleşirken Kutlu Mahallesi'nde yaşandı. Doğukan K., E.G., ve M.Y. isimli arkadaşlar birlikte alkol aldıktan sonra Şahin Parkı'na giderek araç içerisinde zaman geçirmeye başlandı. Parkın kenarında yer alan araç içerisinde 3 kişinin motosikletle gelen birinin paket vermesiyle para verildiği dikkatleri çekti. Motosikletlinin uyuşturucu madde aldığını söylemesi üzerine E.G., araçtakilerin fotoğraflarını çekerek 'sizi polise ihbar edeceğim' ifadelerini kullandı. Otomobil kısa sürede olay yerinden hızlıca uzaklaştı.

ankara mamak silah saldırısı

Olay sonrası gün A.G.A., Ö.B.T., S.Ü., U.Ü., M.E., Y.A., E.B. ve küçük yaştaki E.S. isimli şüpheliler bir parka minibüs ile gelerek E.G. ve M.Y. ile tartışıp, Doğukan K.'yı şiddet gösterdi. Doğukan K., olayın yaşandığı yerden hızlıca uzaklaşarak U.Ü., belinden çıkarttığı tabanca ile iki el ateş etti. Doğukan K., başına kurşun denk gelirken diğer kişiler geldikleri minibüs ile olay yerinden uzaklaştı.

Kurşunlar havada uçuşurken çevredekilerin ihbarıyla beraber polis ve sağlık ekipleri aynı anda olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından D.K. yolda müdahale edilirken Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Fakat yapılan tüm tedavilere rağmen hayatını kaybetti.