Bakan Özhaseki büyük hazırlık için tarih verdi

Bakan Özhaseki büyük hazırlık için tarih verdi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Marmara Denizi'nde son 1 ayda meydana gelen depremle bilgileri aktarırken büyük tarih verdi.

Bakan Özhaseki, 21. Yüzyıl Belediyeciliği Yerel Yönetimler Zirvesi'nde İstanbul'daki deprem hazırlıklarına dair açıklamalarda bulunurken Cumartesi günü için dikkat çeken müjdeler sıralandı. İstanbul'a büyük fırsatlar sunulurken bismillah diyerek depreme hazırlığını başlattığını açıkladı.

Bakan Özhaseki açıklamalarda bulunurken ikinci rezerv alanlarda ciddi rezerv alırken ilgili görüşmeler yapıldı. Sosyal konut projeleri düzenlenirken kentsel dönüşüm yasasına emek verildiğini belirtirken ileri ki zamanlarda engellerin kaldırılacağı müjdesi verildi. Bir taraftan yıkımlar gerçekleşirken desteklerken bina yapıldığında sözleşmeler imzalanarak bir gün diyerek başlanıldı. Özhaseki, İnşallah 600 sene sonra olur 700 sene sonra olur ne bileyim ben ama orada gözüktüğü kadarı ile birikmiş bir enerji var. Bir türlü kırılacak gibi gözüküyor. Böyle bir ortam üzerine bir şey olmaz mantığının geride kaldığını belirtti.

bakan özhaseki

İSTANBUL İÇİNDE BENZERİ GÖRÜNTÜ

Yerinde dönüşüm projeleri uygulanırken Bakan Özhaseki, tam 251 bin vatandaşa değinerek beni devlet olarak destek gösterilerek ev yapımların olacağını açıkladı. Proje bu olurken küçük tüyo vererek İstanbul içinde üç aşağı beş yukarı benzer formüller geldi.