Bu parka giden vurulup geliyor: Adım atan kurşun yiyor

Bu parka giden vurulup geliyor: Adım atan kurşun yiyor
İzmir'de bulunan parkta telefonla konuşmak için dışarı çıkan Sevgi Tevşi, saldırıya maruz kalırken bacağından vuruldu. Aynı parkta ise iki ay içerisinde nedeni belli olmadan 5 kişi ve 1 köpeğin vurulduğu bilgisi geldi.

Nergis Mahallesi'ndeki muhtarlığın yanında yer alan 'Korsan Park' esrarengiz olaylar ile bilinirken nedeni bilmeden vurulmaların yaşanması tedirginleştirdi. Kimin yaptığı ve nereden geldiği bilinmeyen silahlı ateşleme olaylarının yaşanmasıyla beraber 5 kişi yaralanarak 1 köpek ise hayatını kaybetti.

41 yaşındaki Sevgi Tevşi, 16 Kasım günü parkın yakınlarında yer alan işyerinden çıkarak telefonla konuşmak için parka doğru giderken nereden geldiği bilinmeyen kurşun ile yaralandı. apar topar hastaneye kaldırılan Tevşi'nin ise ciddi bir problemi olmadığı öğrenildi.

izmir korsan park

Saldırı sonrasına saldırganlardan şikayetçi olan Tevşi, devamında olayı yaşayanlarla bir araya gelerek Emniyet birimlerinden olayların çözülmesi için destek istendi. Silah sesi duymadığını belirten Tevşi, ayağına çat diye ses geldiğini ve vurulan tüm arkadaşların bacağından vurulduğunu belirtti. Küçük oğlunun okulunun burada olduğuna vurgu yaparak bebeği olanların parka çıkmaması yönünde uyardı.