İki çocuğunu boğarak öldüren kadının bıraktığı not ağızları açık bıraktı

İki çocuğunu boğarak öldüren kadının bıraktığı not ağızları açık bıraktı
İki çocuğunu boğarak öldüren Kocaeli'de Murat Rüzgar olay sonrasında bıraktığı not herkesi şaşkına çevirdi. Rüzgar, yargılandığı davanın ilk duruşmasında cezaevinde huzur buluyorum ifadelerini kullandı.

Körfez ilçesinde yaşanan Merdiye - Murat Rüzgar çiftinin 14 yıllık evlilikten 2 çocuk sahibi olurken Beril Yağmur ve Yunus Emre Rüzgar isimili evlatları var. Merdiye Rüzgar memleketi Mardin'e gitti, Murat Rüzgar ise Körfez'de kaldı. Çift, bir süre sonra yeniden bir araya geldi ancak tartışmaları devam etti.

ÇOCUKLARI CENNETE GÖNDERDİM
Gelen iddialara göre 23 Mart 2023 tarihinde dışarıda olan Murat Rüzgar, evdeki eşini arayarak oğlu Yunus Emre'yi ramazandan ötürü tıraşa ve alışverişe götüreceğini söyledi. Oğlunu alan Rüzgar, Antalya'daki annesinin, Körfez'deki evine gitti. Kursa giden kızı Beril Yağmur'u da alan Murat Rüzgar, 2 çocuğunu boğarak öldürmesiyle sahile götürdü.
Vücutlarında herhangi bir yara ya da darp izi bulunmayan çocukların boğulduğunu değerlendiren poliler Murat Rüzgar'ı gözaltına alarak emniyette işlemlerin bitirilmesi üzerine Rüzgar, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine sevki gerçekleşti.

iki çocuk ölümü
Mahkemeye çıkan Merdiye Rüzgar eşinin kendisine sürekli hakaret ettiği ve boşanmak istediğini belirten 14 yıldır evliyim, bir gün benimle konuşmazken olay zamanı Murat, öğlene kadar uyudu. Yunus'u okuldan alarak eve getirdi, yemek yedirdiğini söyledi. Ramazan için alışverişe götüreceğini belirtirken Yunus'u aldı. Ben tıraşa alışverişe götürdüm sanarken kızıda 17.30 seviyelerinde kurstan çıktı. İzmit'te arkaaşlarının çocuklarıyla oyun oynadığını oğlum Yunus'un telefonuyla oyun oynadığını bu durumdan şarjının bitmek üzere olduğu açıkladı.

KENDİMİ KAYBETTİM
Mahkemeye çıkan Murat Rüzgar'ın annesi Y.B. ise olay günü Antalya'da olduğu gece 01.00 sıralarında bir yıldır görüşmediği gelinin kendisini arayarak Rüzgar'ı sordu. Telefonu kapatmasından sonra polislerin aradığı görülerek Y.B. oğlunu bir sahilde dengesiz hareketler yaparken bulduklarını söylerken madde kullanarak polislerin eve girebilir miyiz sorusuna karşılık girebilirsiniz ifadelerini kullandı. Devamında ise gelininin kendisini arayarak oğlunun çouklarını boğduğunu söylerken kendini kaybettiğini ifade etti.