İstanbul'un musluklarından su yerine çamur akıyor: O ilçelerde oturanlar çıldırdı

İstanbul'un musluklarından su yerine çamur akıyor: O ilçelerde oturanlar çıldırdı
İstanbullular isyanda! Su yerine çamur akıyor! Tüm detaylar haberimizde.

İstanbul'da çeşmelerden su yerine neredeyse çamur akıyor! Vatandaşlar sosyal medyadan isyan ediyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL'DA SU YERİNE ÇAMUR AKIYOR

İstanbullu vatandaşlar sosyal medya üzerinden tepkilerini paylaşıyor. İstanbul'da su kesintisi olduğunda ya da zaman zaman musluklarından çamurlu su aktığı konuşuluyor. Bir süredir sularının kesik olduğunu belirten kişiler yetkililerin yardımını istiyor. Bazıları çamurlu su aktığına dair görüntüleri de sosyal medyadan paylaşıyor. İstanbullu vatandaş sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı; 'İstanbul'da farklı ilçelerde kirli su problemi var. Bütün çeşmelerden kirli su akmaya devam ediyor. Temiz çamaşır atıyorsun, kirlenip çıkıyor. 

çeşmelerden su yerine çamur akıyor

Bu şekilde kirli çamaşırları ortaya çıktığında çok belli olmuyor, bunlar sinsi planlar.' Ümraniye ilçesinde yaşayan bir vatandaş da İSKİ hesabını etiketleyip şu sözleri yazdı, 'Bu suyun hali nedir böyle? Yarın okullar açılacak. Çoluk çocuk banyo yapmak için bekliyor, su haline bak. Litrelerce su akıttık boşa, çamur akıyor çeşmeden.' Başka bir vatandaş da video ekleyip Ekrem İmamoğlu'nu da gönderisine etiketleyerek şu sözleri yaptı; 'Musluktan akan sularda hangi standartları uyguluyorsun?' İSKİ Genel Müdürlüğü, İSKİ Destek, İBB Çözüm Merkezi birçok paylaşımda etiketlendi ve Ümraniye ilçesinde saatlerdir çamurlu su aktığı ile ilgili şikayetler sosyal medyadan paylaşıldı. İSKİ konu ile ilgili henüz bir resmi açıklama yapmadı. İSKİ çağrı hattı arandığı zaman ise yalnızca Ümraniye, Beykoz, Üsküdar, Fatih ilçelerine su verildiği bilgisi geçiliyor.