Kafalar ekibi bu kez güldürmedi! Çalışanına yaptığı hareketi gören hızla takipten çıktı!

Kafalar ekibi bu kez güldürmedi! Çalışanına yaptığı hareketi gören hızla takipten çıktı!
Kafalar adlı bir YouTube kanalında bir çalışan işten çıkarıldı. Grup bu anları kesmek yerine YouTube'da paylaştı ve yüzbinlerce kişi tarafından izlendi ve büyük bir tepki aldı. İşten atılan çalışanla alay ederek “Nerede olduğunu bilen var mı?" şeklinde dalga geçen ekip, bir çok kişi tarafından eleştirildi.

Türkiye'nin en çok izlenen YouTube kanalı 'Kafalar'ın üyeleri, binlerce izleyicinin özü önünde bir çalışanını işten çıkarırken görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları, grup üyelerine çok sert çıkışlar yaptı.

Kafalar ekibi

PARAMI GERİ VER

Atakan Özyurt ve Bilal Hancı ile birlikte Fatih Yasin'in de üye olduğu Kafalar grubunun Youtube kanalında bir skandal yaratıldı. "Gürcistan'da 100 lari ile bir gün yaşamak" başlıklı son videoda, ekibin kurucularından birisi olan Atakan Özyurt'un gergin tavrı takipçilerini tedirgin etti. Yemek yedikleri lokantadan hesabı ödemeden kalkan Özyurt, o gittikten sonra personelinin kendisine ödeme yapmasına sinirlendi.

Kafalar ekibi

"Paramı verdin mi?" şeklinde çalışanına soru soran Atakan Özyurt, ekibine, “Hemen İstanbul'a dönüyorsun. Bana paramı ver” ifadesi kullanıcılardan tepki aldı. Hayranların tepkisi üzerine bazıları, olay kurgu olsa bile yüzlerce kişinin önünde bir kişiye hakaret etmenin yanlış olduğunu söyledi.