Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı! Öldürüp saatlerce...

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı! Öldürüp saatlerce...
Televizyon ekranlarının en çok seyredilen programlarından Müge Anlı'da bir cinayet daha açığa çıktı! Tüm detaylar haberimizde.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir cinayet daha aydınlatıldı! Katil her şeyi itiraf etti! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

CİNAYET ORTAYA ÇIKTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geçtiğimiz aylarda kayıp Yusuf Kavuk'un kardeşleri katılmış ve genç şefin öldürüldüğü düşünülüyordu. Aylarca haber alınamadığı bilinen Yusuf Kavuk'un sevgilisi Derya'nın ilişki yaşadığı Harun Ateş tarafından öldürüldüğü öğrenildi. Müge Anlı canlı yayında katilin ifadesini paylaştı. Kavuk'un kardeşleri Yusuf'un Derya Altun ile ilişkisi olduğunu, onunla görüşmeye gidip bir daha haber alamadıklarını söylemişti. Yusuf Kavuk'un Harun Ateş tarafından öldürüldüğü ve Bilecik Bozüyük ilçesinde ormanlık bir alana gömüldüğü öğrenildi. Yusuf Kavuk'un sevgilisi Derya Altun, Derya Altun'un annesi ve kız kardeşi, derya Altun, Harun Ateş ve Harun Ateş'in sevgilisi olduğu iddia edilen kız arkadaşı gözaltına alındı. Sorgulama sırasında Harun Ateş Yusuf Kavuk ile aralarında tartışma çıktığını ve sonrasında onu öldürdüğünü söyledi. 

genç yusuf kavuk'un acı sonu

Cesedini 1 gün boyunca arabasında tuttuğunu söyleyen Harun Ateş daha sonra cansız bedenini ormanlık alana gömdüğünü söyledi. Harun Ateş ifadesinde şu sözleri söyledi; 'Bursa Otogarı'nda telefon kulübesinden aradı. Telefonu yurt dışı olduğu için çalışmadığını, bu sebeple buradan aradığını söyledi. Ben gidip otogardan aracımla onu aldım. Bir süre sonra Derya sebebiyle tartışma çıktı. Mobilyacılar Çarşısı civarında aracı durdurdum. Aşağı indik, cebinden bıçak çıkardı, bana salladı. Ben elinden aldım ve bıçaklayıp öldürdüm. Kendim elimden yaralandım. Sonra cesedi aracın bagajına sakladım. Gece bir şey yok gibi Derya'nın yanına gittim, kendisine bir şey söylemedim. 5 Temmuz sabahına kadar ceset aracımdaydı. Sabah kalkıp daha önce de bildiğim Bilecik Bozüyük'te olan ormanlık alana götürüp attım, üstünü taşlarla kapattım. Bıçağı nereye attığımı bilmiyorum. Cinayet sonrasında birkaç kere Derya ve ailesini alıp oraya pikniğe götürdüm. Yanlarından uzaklaşarak cesedin olup olmadığını kontrol etmek için tekrar bakıp Deryaların yanına geldim. Hatta bu pikniğe aracım arızalı diyerek başka kişilerin araçlarıyla gittim.' Harun Ateş ve Derya Altun sorgulama işlemleri sonrasında tutuklanıp cezaevine gönderildi.