Parkın ortasında cinsel ilişkiye girdiler: Yok artık dedirten görüntü

Parkın ortasında cinsel ilişkiye girdiler: Yok artık dedirten görüntü
Mardin'de mide bulandıran görüntüler yok artık dedirtti. Nusaybin ilçesinde parkta iki kişi gündüz vakti cinsel ilişkiye girdiği görüntüler şaşırttı.

Kocaeli Belediyesi tarafından 2017 yılında Nusaybin'e yapılan 4 parktan biri olan Barış Mahallesi'ndeki Kocaeli Kardeşlik Parkı'nda geçen hafta mide bulandıran olay görüntüleri yayıldı. 2 kişinin cinsel ilişkiye girdiği haller vatandaşlar tarafından telefon kameralarına kaydedildi.

Çevre sakinleri, tenha yerlerde olan parkların madde bağımlıların mekanı olduğunu söylerken yaşanan bu rezaletle beraber yetkililerden önlem alınması gerektiğine dair isteklerde bulunuldu. Bekçi ya da güvenlik devriyesinin sıklıkla olmasıyla çocuklarımızı parka getiremeyiz olduk ifadeleri kullanıldı.

parkta cinsel ilişki
İstanbul Beşiktaş'taki Bebek sahilinde 30 Mayıs 2022 tarihinde Carmen Maria T. ile cinsel ilişkiye girerken Özgür Kavi'nin beden ya da ruh sağlığı açısından savunamayacak durumla olan kişiye karşı cinsel saldırı ve hayarızca hareketlerde bulunma suçundan ötürü 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.