Şakanın sonu kötü bitti: Arkadaşını vurup kayıplara karıştı

Şakanın sonu kötü bitti: Arkadaşını vurup kayıplara karıştı
İstanbul'da akıl almaz bir olay gerçekleşti! Tüm detaylar haberimizde.

İstanbul'da şakanın sonu kötü bitti! Arkadaşını vurduktan sonra kayıplara karıştı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL'DA ŞAKANIN SONU KÖTÜ BİTTİ

İstanbul Sultangazi ilçesinde bir kıraathanede oyun oynayan 4 arkadaştan bir tanesi silahı aldı ve boş mu dolu mu diye bir şaka yapmaya başladı. Şaka yaparken M.Y. isimli kişi tetiğe bastı ve 21 yaşındaki Ali Yavrutürk'ü vurdu. Genç çocuk olay yerinde hayatını kaybetti, tetiği çeken kişi ise kayıplara karıştı. Haber sonrasında polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Olay yeri inceleme çalışmaları 2 buçuk saat sürdü ve Ali Yavrutürk'ün cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

şakalaşırken arkadaşını vurup olay yerinden kaçtı

Olay yerine gelen yakınlar sinir krizi geçirirken şüpheli M.Y. polis ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Olay yerinde olan Ömer Akbaba isimli görgü şahidi 'Kahvede olan arkadaşlar olayın nasıl olduğunu görmüş, ben görmedim ama ikisinin arkadaş olduğunu duydum. Bizim geldiğimiz kahvede olduğunu görünce duyup geldik.' Sultan Sarıboğa ise konuyla ilgili şunları söyledi; 'Vuran çocuk olaydan sonra kaçmış. Bildiğim kadarıyla memleketleri de aynı, bizim bilgilerimiz bu kadar.'