Tam 7 kez üst üste seçim kazanarak rekor kırdı

Tam 7 kez üst üste seçim kazanarak rekor kırdı
31 Mart seçimleri geride bırakılırken CHP, AKP'yi ilk kez geride bıraktı. Sonuçlar üzerine bakıldığında bazı koltukların sarsıldığı görüldü. CHP'li Hasan Akgün 7. kez seçimi kazanarak bir rekor kırdı.

CHP’nin Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olan  Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 48,04’ünü alarak 7’nci kere başkan olarak adını duyurdu. Akgün’ün zaferi Büyükçekmece halkı tarafından sevinç ve coşkuyla karşılanırken güzel anlar yaşandı.

Sandıkların açılmasıyla beraber CHP Büyükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanırken ilerleyen saatlerde ise Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün beklenirken sevgi gösterileri havada uçuştu. 7 kez üst üste belediye başkanlığı koltuğunda yer alan Türkiye'nin bugüne kadar kimseye nasip olmadığına vurgu yapılırken, bugünden itibaren ekiplerle beraber arkadaşlarla beraber aynı ilerleyeceği belirtildi. Gece gündüz çalışmalar yapılarak halkı mutlu etmeyi amaçlayan başkan Akgün, inşallah yüce Allah da bizim yardımcımız olur ve her seçimde 1-2 ay önce operasyon düzenlenerek 7 seçimde 5 operasyon ile karşılaşıldığını belirtti.
chp 7 kere lider
İKTİDARA 'DUR' DENİLDİ
Operasyonlar düzenlenirken mazbatamı gönderiyorum, İstanbul'un en yetişmiş belediyecilerinden biri olurken doğrunun bir tane olduğu ve iki tane olmadığı kanatına sunuldu. Türk demokrasisine hiçbir fayda olmazken, zarar verdiği hatta bize puan kazandırdığı sonuçlar yer aldı. İstanbul halkı büyük olurken Büyükçekme ailemiz, 86 milyonluk Türkiye bugn iktidara dur dedi ve tek başına sahada yer alındığı belirtildi. CHP ve diğerleri halkımız yeni misyon yüklenirken hem bizi çok iyi bileceğiz hem de iktidar bunu iyi anlaması lazım oldğu sorumluluğunu söyledi.

"ÜLKENİN GELECEĞİNİ BİZ ÜSTLENECEĞİZ"
Ülkenin geleceğini biz üstleneceğiz. Ülkemize, milletimize, memleketimize, Büyükçekmece ailemize ve tüm yarışa çıkmış kazanmış arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemize, milletimize, memleketimize hayırlı işler yapacağımıza inanıyorum. Birlikte tam gaz, tam yol ileri devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.