Konya'da iki akraba arasındaki kavga kanlı bitti!

Konya'da iki akraba arasındaki kavga kanlı bitti!
Konya Kulu'da M.D. adlı bir genç akrabası olan İsmet A. ile bir tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası İsmet A., göğsünden bıçaklandı. Haber verilmesi üzerine harekete geçen polis ve sağlık ekipleri, yaralı İsmet A.'yı ambulansa alarak kaldırdı. Zanlı ise polis tarafından gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor.

Olay, saat 16.30 sularından Konya merkeze bağlı Kulu ilçesinde meydana geldi. İlçeye bağlı Atatürk Caddesi'nde gerçekleşen olayda 25 yaşındaki M.D. isminde bir kişi caddede akrabası İsmet A. (26) ile karşılaştı. İki akraba henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

İKİ AKRABA ARASINDAKİ KAVGA KANLI BİTTİ

Konya'da iki akraba arasındaki kavga kanlı bitti

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine M.D, akrabası İsmet A.'yı göğsünden bıçaklayarak yaraladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralı İsmet A.'yı ambulansa alarak Kulu Devlet Hastanesine kaldırdı. Hemen ameliyata alınan İsmet A., ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi devam etmesi öngörüsüyle Konya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Akrabasını ağır yaralayan M.D. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken başlatılan soruşturmanın devam ettiği bilgisine ulaşıldı.