2 bin 151 metrekarelik Köprübaşı Kurs Merkezi’nde sona gelindi!

2 bin 151 metrekarelik Köprübaşı Kurs Merkezi’nde sona gelindi!
Karatay ilçesi son yıllarda başta eğitim ve gençlik olmak üzere toplumun her kesimine yönelik çok sayıda proje ve yatırımla ilçenin çehresini değiştirmiştir. Bölgede bugüne kadar birçok projenin hayata geçirilmesini sağlayan Karatay Belediyesi'nin Köprübaşı ve Fetih Mahallesi için faaliyet gösterecek olan ve toplamda 2 bin 151 metrekare inşaat alanına sahip Köprübaşı Kurs Merkezi’ni neredeyse tamamlandığı bildirildi.

Karatay Belediyesi, alt yapıdan Karatay'ın üst yapılarına kadar önemli yatırımlar yaparak çocuk ve gençlerin eğitimine ve kişisel gelişimine çok önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Eğitim tesisleri, spor tesisleri ve okulların yanı sıra gençlik merkezleri ve birçok alanda yatırımlar yaparak gelecek nesilleri her yönüyle canlandırmayı hedefleyen Karatay Belediyesi, bu alandaki projelerine bir yenisini daha ekledi.

KÖPRÜBAŞI KURS MERKEZİ BİTTİ, FETİH KURS MERKEZİ TAMAMLANMAK ÜZERE

2 bin 151 metrekarelik Köprübaşı Kurs Merkezi

Karatay Belediyesi, Köprübaşı Mahallesi'nde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Köprübaşı Kurs Merkezi'ni tamamlandığını bildirdi. Yaklaşık 1000 metrekare kadar bir inşaat alanına sahip olan Köprübaşı kurs merkezinin yanı sıra 1151 metrekare inşaat alanına sahip olan Fetih Mahallesi'ne kazandırılacak olan Fetih kurs merkezinin inşaatı da neredeyse bitmek üzere..

GELECEK NESİLLERİN TÜM DEĞERLERİMİZLE YETİŞMESİNİ ÖNEMSİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı olarak görev yapan Hasan Kılca; Tüm proje, yatırım ve aynı zamanda da hizmetlerini her zaman için ilçe halkının mutluluğu, huzuru ve ayrıca da rahatı için yürüttüklerine dikkat çekti.

Geleceğin teminatı olan gençlere ve çocuklara her zaman öncelik verdiklerini vurgulayan Başkan Kılca; “Geleceğimizin mimarları çocuklarımız ve gençlerimiz; Bunu ülkemizin her alanda başarısının teminatı olarak görüyoruz ve görmeye de devam ediyoruz. Her biri ülkemizin, geleceğimizin gücü, ufkumuz umudumuz olan çocuklarımızın ve torunlarımızın toplumsal değerlere, dinimize ve medeniyetimize saygılı eğitimine de büyük önem vermekteyiz. . Bu kapsamda genç neslin yararına birçok eğitim ve spor altyapısı, sosyal ve kültürel proje önerdik. Hedefimiz; Ülkemizin ve insanımızın tüm değerlerine sahip, millet duygusu güçlü, evrensel ilkeleri benimsemiş, çağın gerektirdiği bilgi, bilgi, beceri ve yetkinliklere sahip bir nesil oluşmasına katkıda bulunmaktır." diye konuştu.