2023 YKS'nin sayısal birincisi Konya'dan çıktı! Namık Emre Acar'dan başarı sırrı..

2023 YKS'nin sayısal birincisi Konya'dan çıktı! Namık Emre Acar'dan başarı sırrı..
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirdiği Üniversite Sınavı (2023-YKS) sonuçlarının bugün açıklandığı bildirildi. Açıklanan sonuçlarda ise Konyalı Namık Emre Acar'ın sayısalda Türkiye birincisi olduğu ortaya çıktı. 2023 YKS sayısal alanında en iyi puanı alan Konyalı öğrenci, başarısı hakkında sırrını anlattı.

17 ve 18 Haziran tarihlerinde düzenlenen 2023-YKS sınavı sonrası milyonlarca aday sınav sonuçlarını beklemeye başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ise bugün herkesin heyecanla beklediği YKS 2023 sınav sonuçlarını kamuoyuna duyurdu.

2023 YKS'nin sayısal birincisi Konya'dan

Açıklanan sonuçlarda, Konyalı Namık Emre Acar isimli bir öğrenci sayısalda eni iyi puanı aldı ve Türkiye birincisi oldu.

"2023 YKS'nin sayısal birincisi Konya'dan.."

Toplamda 2 milyon 573 bin 169 aday olan Alan Yeterlilik Sınavı'nın (AYT) sonuçlarında iki öğrenci dijital alanda birinciliği paylaştı. Bunlardan biri de Konyalı Namık Emre Acar'dı..

2023 YKS'nin sayısal birincisi Konya'dan

Sınav sonuçlarını merakla bekleyen ve açıklanır açıklanmaz heyecanı daha da yükselen Konya PEMA Koleji'nin öğrencisi Namık Emre Acar, başarının sırrını ve hedeflerini paylaştı.

ÇOK ÇALIŞTIM

Türkiye'de dijital alanda bir ilk olan Acar, bugüne kadar çok çalıştığını ve çok emek verdiğini belirterek, "Zor bir zamandı. başarılıydım 12 yıldır aralıksız çalışıyorum. İyi sonuçlar bekliyordum ve birincilik aldım. Bilgisayar mühendisliği veya tıp fakültesi düşünüyorum. Üniversite olarak kararsızım." dedi.