Başkan Kılca'dan gençlere müjdeli haber! Her ay ücretsiz verilecek: Kayıtlar başlatıldı!

Başkan Kılca'dan gençlere müjdeli haber! Her ay ücretsiz verilecek: Kayıtlar başlatıldı!
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, lise öğrencilerine yönelik dergi aboneliği nin başlatıldığını bildirdi. Üstelik ücretsiz abonelik olacak. İşte detaylar..

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, aha önce sosyal medya hesabından, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik TÜBİTAK'ın BİLİM VE TEKNİK Dergisi'ne ücretsiz aboneliğin başladığını duyurmuştu. Kılca, bu kez lise öğrencilerine müjdeli haberi verdi.

“TÜBİTAK'ın BİLİM VE TEKNİK DERGİSİ”ne ücretsiz erişim sağlayan abonelik kayıtları başladı. Öğrenciler her ay ücretsiz bir şekilde dergiden yararlanabilecekler.

Başkan Kılca TÜBİTAK BİLİM VE TEKNOLOJİ Dergisi ücretsiz abonelik

Öğrenciler #YanıbaşımdaKaratay adını taşıyan mobil uygulamasından online işlemler bölümünden dijital başvuru sayfasına ulaşabilecekler. Lise öğrencileri bu uygulamadan yararlanabilecekleri gibi ebeveynleri aracılığıyla da işlem yapabiliyorlar.

Hasan Kılca, sosyal medya hesabındaki mesajında ​​şu ifadeleri kullandı: “Lise öğrencilerimize yönelik TÜBİTAK'ın BİLİM VE TEKNİK DERGİSİ'ne ücretsiz kayıtlar başlamıştır. Sevgili gençler, #YanıbaşımdaKaratay mobil uygulamamızın online işlemler kısmında yer alan dijital başvuru sayfasından başvuru sayfasına ve aynı zamanda tüm detaylara ulaşabiliyorsunuz. Lise öğrencilerimiz doğrudan veya velileri aracılığıyla başvuruda bulunabilirler.”

Başkan Kılca TÜBİTAK BİLİM VE TEKNOLOJİ Dergisi ücretsiz abonelik