Başkan Kılca'nın talimatıyla Karatay Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi!

Başkan Kılca'nın  talimatıyla Karatay Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi!
Karatay Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri ekiplerinin başlattığı yol yapım, asfalt çalışmaları, bakım-onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ekipler Demirciler sanayi sitesinde sıcak asfalt döşüyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, asfalt çalışmasının sanayi sitesi için çok önemli olduğunu belirterek; Halkın rahatı ve rahatlığı için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Karatay Belediyesi, ilçe genelindeki insanların daha konforlu ve modern ulaşım araçlarına sahip olabilmesi için her projesini hayata geçirdi. Planlanan program kapsamında yol çalışmalarına devam edilen belediye ekipleri, Demirciler Sanayi Bölgesi'nde sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, altyapısı tamamlanan birçok yerde yol yapım ve asfalt çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi; Konya ekonomisine ve istihdamına önemli katkı sağlayan sanayi bölgelerindeki çalışmalarının öneminden bahsetti.

Karatay Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi

ENDÜSTRİYEL BÖLGELERDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Demirciler Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çalışmaları değerlendiren Başkan Kılca, “Karatay'ımız sürekli büyüyen ve gelişen bir konumda. İnsanların ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek adına gece gündüz çalışıyoruz. Bu kapsamda ekibimiz Demirciler sanayi sitesinde sıcak karışım serpiyor. Aslım-Marsan ile Demirciler'i birbirine bağlayan yolda altyapı ve yol çalışmalarımız devam ediyor. Ekibimizin bu alanda yürüttüğü çalışmaların tamamlanmasının ardından 1 kilometre olarak belirlenen alanda sıcak asfalt serimine devam edeceğiz. Bölgemizdeki trafiğin kalitesini, konforunu, güvenliğini artırarak, halkımıza kaliteli yollar sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah Endüstri Parkımıza sıcak asfalt yapılması sanayi ustalarımıza fayda sağlayacaktır. Allah tüccarlarımıza bol kazançlar versin” dedi.

Karatay Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi