Basketbolda Türkiye Kupası heyecanı Konya'da yaşanacak! Maç programı belli oldu..

Basketbolda Türkiye Kupası heyecanı Konya'da yaşanacak! Maç programı belli oldu..
Konya, Basketbolda Erkekler Türkiye Kupası'nın finali için tüm hazırlıklarını tamamladı. Çeyrek final maçları sonrası yarı finale çıkan takımlar açıklanırken son dört maçın Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde oynanacağı bildirildi. İşte Basketbolda Türkiye Kupası maç programı hakkında detaylı bilgiler..

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde yer alan kulüplerin kupa müsabakaları 16-18 Şubat tarihleri ​​arasında Konya'da gerçekleştirilecek. Ligin ilk yarısı maçları sonucunda ilk 8'e giren takımlar belirlendi. Bu takımlar Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet, Pınar Karşıyaka, Aliağa Petkimspor, Manisa Büyükşehir Belediye Spor, Galatasaray Ekmas ve Bahçeşehir Koleji şeklinde açıklanırken sahanın devlari NG Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde mücadele ettiler.

Yarı finale kalan Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş Emlakjet ile Fenerbahçe Beko 13-14 Şubat 2024 tarihlerinde tek çeyrek final karşılaşmasının ardından son dörtlüyü oluşturmak için Konya'da toplanacak.

Basketbolda Türkiye Kupası heyecanı Konya'da

BASKETBOLDA FİNAL HEYECANI KONYA'DA

Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nin yılın çok önemli basketbol organizasyonlarından biri olan 2024 Türkiye Kupası'na ev sahipliği yapacağı bildirildi.

Cuma günkü yarı final maçlarında rakiplerini eleyen takımların Pazar günkü şampiyonluk maçına çıkacağı belirtilirken Türkiye Kupası'nın Dörtlü Final maçları programı şu şekilde açıklandı:

16 Şubat Cuma – Yarı Final

18.00 Anadolu Efes – Pınar Karşıyaka

21.00 Fenerbahçe Beko – Beşiktaş Emlakjet

18 Şubat Pazar

15.30 – Final