Beyşehir kermesinde özel öğrencilerin yaptığı el işleri sergilendi!

Beyşehir kermesinde özel öğrencilerin yaptığı el işleri sergilendi!
Eğitim-öğretim yılı boyunca devam ettirilen özel öğrencilerin eserleri Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen bir kermesle satışa çıkardı.

Beyşehir Kamil Akanat Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun bu yıl altıncısı düzenlenen açılış töreninde okulun el sanatları dalında eğitimini veren Esma Cevizci, eğitim-öğretim yılı boyunca özel öğrencilerin yaptıkları eserlerin çömlekçilik ve el sanatlarında kullanıldığını söyledi. Ürünü kullanan bir çalışmanın tanıtıldığını ifade eden Cevizci, yıl sonunda düzenlenen sergi ve kermeslerde çeşitli atölyelerden eserler sunulduğunu aktardı.

Beyşehir kermesinde özel öğrencilerin yaptığı el işleri sergilendi

Merkezin resim öğretmeni Melike Öncü, çarşıda satılan eserlerin özel öğrencilerin öğretmen gözetiminde yaptığı eserler olduğunu anlatarak, "Burada kapı süslerimiz var. Anahtarlıklarımız var. Çocuklarımızın eserleri var bizde var. Alçı kalıplarımız var. Çömlekçide çömlek ve seramik bardaklarımız var.Ana babamızın yaptığı giysiler çantalarımız da var." diye konuştu. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve konuklar ürün showroomunu gezdi.