Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Konya’nın 5 ilçesinin kaymakamları değişti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Konya’nın 5 ilçesinin kaymakamları değişti!
Resmi Gazete'de yer alan atama kararlarının 27 Ocak 2024'te yayımlandığı görülürken yeni atamalar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile birlikte yapıldı. Yeni karara göre; birçok ilin kaymakamı ve vali yardımcıları değişti.

Vali yardımcıları görevi ile birlikte kaymakam aramaları kararı bugünkü Resmi Gazete'de açıklandı. Ataması gerçekleştirilen vali yardımcıları ile kaymakamlar yeni kararla asaleten atanarak görevlerine başladılar.

Konya'ya ilişkin atama kararları..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya’nın 5 ilçesine yeni kaymakamlar atadı

Yavuz Güner, Adana Vali Yardımcılığı yaparken, Konya Vali Yardımcılığı görevine getirildi.

Ahmet Sami Meram, Konya Valiliği Kaymakam adaylığında iken, Kırşehir Akpınar ilçe valiliğine Kaymakam olarak ataması gerçekleştirildi.

Elif Meram, Konya Valiliği Kaymakam adaylığında iken, Kırşehir Çiçekdağı ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Ayşe Karaca'nın, Muğla Valiliği'ne Kaymakam adayılığında iken, Konya'nın Doğanhisar ilçesine Kaymakamı olarak atandığı belirtildi.

Özgür Pelvan, Burdur Valiliği'ne Kaymakam adaylığında iken, Konya'nın Yunak ilçesine Kaymakam olarak atandı.

İbrahim Pelit, Gümüşhane Valiliği'nde Kaymakam adaylığında iken, Konya'nın Çeltik ilçesine Kaymakam olarak ataması yapıldı.

Nur Yalçınkaya'nın, Ordu Valiliği'ne Kaymakam adaylığında iken, Konya'nın Hüyük ilçesine Kaymakamı olarak atandığı öğrenildi.

Ramazan Cihangir ise, Kütahya Valiliği'ne Kaymakam adaylığında iken, Konya'nın Hadim ilçesine Kaymakam olarak ataması yapıldı.