Filistin'e özgürlük için yola çıkan konvoy bugün Konya'ya ulaştı!

Filistin'e özgürlük için yola çıkan konvoy bugün Konya'ya ulaştı!
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani yardım vakfının öncülüğünde Filistin'e destek amacıyla kurulan Filistin'e Özgürlük Konvoyu, Konya'ya geldi.

İsrail'in bombardıma altına kalan Filistin'e destek dünyanın dört bir yanındaki ülkelerden gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani yardım vakfının öncülük ettiği ve Filistin'e destek amacıyla kurulan Filistin'e Özgürlük Konvoyu, dün İstanbul'dan hareket ederek Adana'daki İncirlik üssüne doğru yola çıktı.

Konvoy bugün Konya'ya geldi. Filistin mitingi için tüm Konyalılar davet edilirken İHH Başkanı Bülent Yıldırım da katılım göstereceği mitingin saat 14.00'da başladığı bilgisi paylaşıldı.

Filistin'e özgürlük için yola çıkan konvoy bugün Konya'dya ulaştı!

İHH Konya'dan gelen bilgi şöyle:

Filistin kurtuluş konvoyu bugün Konya'da.. Saat 14.00'te Birlik Park'ta buluşup, konvoya katılıp 20.00'de ise hep birlikte Mevlana Kültür Merkezi'ne geçilecektir. Gazze ve Filistin'de özgürlüğe destek için toplanan 250 araçtan oluşan konvoy , Konya'da düzenlenecek çeşitli etkinliklerin ardından 5 Kasım Pazar Adana'daki İncirlik üssüne ulaşması planlanmıştır. 

Filistin'e özgürlük için yola çıkan konvoy bugün Konya'dya ulaştı!