Firari FETÖ üyesi Konya Meram'da yakayı ele verdi!

Firari FETÖ üyesi Konya Meram'da yakayı ele verdi!
FETÖ'ye üye olduğu tespit edilen ve hakkında daha önceden 7 yıl hapis cezası hükmü verilen zanlının Konya'da yakalandığı bildirildi.

Silahlı terör örgütü Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üye olduğu tespit edilen ve daha öncesinde 7 yıl 6 ay süreli kesinleştirilmiş hapis cezası olan şüpheli, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi tarafından aranıyordu. Şahsın, Konya'da yakalandığı bildirildi.

FETÖ'ye üye olduğu tespit edilen zanlı Konya'nın merkezinde yakayı ele verdi!

Alınan bilgiye göre, Konya Polisi Terörle Mücadele Timi aranan şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda M.U. adlı bir şahıs Silahlı terör örgütü FETÖ/PDY'ye üye olmak suçlamasından İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi tarafından aranıyordu. Hakkında 7 yıl 6 ay süreli hapis cezası hükmü bulunan M.U., polis ekiplerinin düzenlediği bir operasyonla Konya'da yakalandı. Meram ilçesine bağlı Gödene mevkiinde belirlenen adrese gerçekleştirilen oğerasyonun ardından gözlatına alınanş ahıs, TEM şube müdürlüğüne götürüldü. Nurada i,şlemleri tamamlanan M.U., cezaevine gönderildi.