Galatasaray - Konyaspor maçında VAR koltuğunda Alper Çetin oturacak!

Galatasaray - Konyaspor maçında VAR koltuğunda Alper Çetin oturacak!
Konyaspor, Süper Lig'in 19. hafta maçlarında bugün Galatasaray deplasmanında sahaya çıkacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan son dakika açıklamasında maçların VAR hakemleri duyurulurken karşılaşmanın VAR koltuğunda Alper Çetin oturacağı bildirildi.

Trendyol Süper Lig'inin 19 hafta maçları oynanmaya devam ederken bu hafta Galatasaray ile Tümosan Konyaspor karşı karşıya geliyor.

Ali Sami Yan Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek olan takımlar son hazırlıklarını da tamamlarken karşılaşmanın hakemliğini Ali Şansalan üstlenecek. Maç saat 19.00'da başlıyor.

Maçın VAR hakemi belli oldu!

Galatasaray - Konyaspor maçında VAR koltuğunda Alper Çetin oturacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından resmi site üzerinden yapılan açıklamaya göre, karşılaşmanın VAR hakemliğini Alper Çetin üstlenecek. Çetin'e VAR yardımcıları Koray Gençerler ile Erdem Bayık eşlik edecek.

Bir önceki karşılaşmada Kayserispor'u mağlup eden Hakan Keres'in ekibi, güçlü rakiplerine sürpriz yapmayı umut edecek.

GALATASARAY 25 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, Süper Lig'de evinde oynadığı son 25 maçta yenilgi yüzü görmedi. Sarı Kırmızılılar, taraftarı önünde ligdeki son yenilgisini geçen sezonun ilk iç saha maçınd Giresunspor'a karşı yaşamış, ancak o tarihten bu yana çıktığı 25 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Bu dönemde Galatasaray, Seyrantepe'de oynadığı lig maçlarında 23 galibiyet ile 2 beraberlik aldı.