Girişimciler ve yatırımcılar dev zirve için Konya'da buluşuyor!

Girişimciler ve yatırımcılar dev zirve için Konya'da buluşuyor!
Türkiye'nin girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesine büyük önem veren Girişimci İşadamları Vakfı'nın (GİV) düzenlediği Türkiye Girişimcilik Konferansı ve 10. Girişimcilik Ödülleri, bu yıl 3-4 Kasım tarihleri ​​arasında Konya'da düzenlenecek.

Cumhurbaşkanlığının himayelerinde Türkiye'deki girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesine kendini adamış olan Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından düzenlenen Türkiye Girişimcilik Konferansı ve 10. Girişimcilik Ödülleri bu yıl 3 Kasım ve 4 Kasım tarihlerinde Konya'da düzenlecek zirveyle başlayacak.

Selçuklu Kongre Merkezi, zirveye ev sahipliği yapacak. Ayrıca zirveyle eş zamanlı olarak II. Uluslararası Girişimcilik ve İnovasyon Araştırmaları Kongresi'nin de (UGİAK 2023) gerçekleşirileceği bildirildi.

Girişimci İşadamları Vakfı'nın Konya Şube Başkanı olarak görev yapan Fatih Ceylan, zirveye ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"BİLGİ VE TECRÜBEYİ PAYLAŞACAĞIZ"

"2 gün boyunca 40 konuşmacının katılımıyla toplam 8 zirve toplantısının yer alacağı programda ev sahipliğinde Necmettin Erbakan Üniversitesi ile koordineli olarak düzenlediğimiz Uluslararası Girişimcilik ve İnovasyon Araştırmaları Kongresi'nin de yer aldığı bir araştırma kongresi de yer alıyor.

"YATIRIMCILAR VE İŞLETMELER BİR ARAYA GELİYOR"

Bu önemli kurumda amacımız, Kongre Merkezi'nin içerisinde kurulacak stantlarda girişimcilerin ve yatırımcıların projelerini, ürünlerini veya hayallerini konuşmalarını, dinlemelerini ve girişim sermayesi yatırım ortaklıkları kurmalarını sağlamaktır.

"1 MİLYON LİRALIK ÖDÜL DAĞITILACAK"

Bu yıl 3-4 Kasım tarihlerinin ​​arasında gerçekleştirilecek Türkiye Girişimciler Konferansı'nda toplam 1 milyon lira ödül verilecek. Girişimciliği destekleme ve teşvik etme çalışmalarımızın bir parçası olan Türkiye Girişimciler Konferansı, Türkiye'nin en büyük ödüllerinden biri olan benzersiz bir programdır. Ülkemizde eşdeğeri yok. Ülkemizin tüm şehirlerinden katılımcıların ve iş adamlarının yer aldığı programa Konyalılarımızı katılmaya davet ediyorum.

Sayısal ve genel durum itibarıyla Konya Türkiye'nin startup başkentidir. Bu nedenle Türkiye Girişimciler Konferansı Konya'mıza çok yakışacak."

Girişimciler ve yatırımcılar dev zirve için Konya'da buluşuyor