Google Cumhuriyet Bayramı'nda Konyalı müdürden skandal dolu paylaşım!

 Google Cumhuriyet Bayramı'nda Konyalı müdürden skandal dolu paylaşım!
Konya Ereğli'de CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş, sosyal medyada Cumhuriyet aleyhine paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle Gençlik ve Spor İlçe Müdürü görevinden uzaklaştırılan Cumali Özince hakkında bir suç duyurusunda bulundu. Türktaş, suç duyrusunda Özince'nin Türk milletini, devleti ve devletin kurum ile organlarını aşağıladığı suçunu işlediğini belirtti.

Konya'nın Ereğli ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlü olarak görev yapan Cumali Özince, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılı dolayısıyla sosyal ağ hesabından bir mesaj paylaştı. Özince paylaşımında; Orhan Gazi ve Osman Gazi'den helallik isteyerek "Bugün, yedi düvenin birleşip yok olamayacağına güvendiğiniz son gündür." şeklinde ifadeler kullandı.

Destekçilerinin tepkisine ilişkin yeni bir mesaj veren Özince, Cumhuriyet'e övgüde bulunarak şunları söyledi: "Türk dünyasının gururlarından mazlumların umudu, Cumhuriyeti 100. yılımızı kutladığımız Türkiye'mizi ilelebet payidar eyle"

Cumhuriyet Bayramı paylaşımının ardından açığa alınan Konyalı müdüre suç duyurusu!

"Müfettiş atandı"

Konya Valiliği yapılan şikayetler üzerine Cumali Özince ile ilgili soruşturma başlatırken kamu denetçisi atandı ve Özince görevden uzaklaştırıldı.

"Savcılığa suç duyurusunda bulundu"

Ereğli'nin CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş, bugün parti üyeleriyle birlikte Başsavcılığa giderek, Özince hakkında "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, kurumlarına ve Devlet kurumlarına hakaret ettiği" iddiasıyla Türk Ceza Kanununun 301. maddesine göre suç duyurusunda bulundu.

Cumhuriyet Bayramı paylaşımının ardından açığa alınan Konyalı müdüre suç duyurusu!

Konuyla ilgili Türktaş, şunları söyledi: “Atatürk'ün düşmanı olan söz konusu şahsın, Türk yüksek mahkemesinde yargılanıp cezalandırılmasını umuyoruz. Suç duyurusunda bulunduk. Sessiz kalmayacağız. Bizi susturamayacaksınız.Atatürk düşmanlarına, Cumhuriyet düşmanlarına sessiz kalmayacağımızı bir kez daha ilan ediyorum”