İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayramın ikinci günü Konya'ya geliyor!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayramın ikinci günü Konya'ya geliyor!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayramın ikinci gününde memleketi Konya'yı ziyaret edecek.

Van'da konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuşmasında Kurban Bayramı'nı depremin etkisinde kalan Gaziantep İslahiye, Nurdağı ve Gaziantep ilçelerinde vatandaşlarla birlikte geçireceklerini söyledi. Oradan Kilis'e geçeceklerini, bayramın 2. günü ise tesis turlarının Konya'ya devam edeceğini aktaran Bakan Yerlikaya, konuşmasını şu szölerle sürdürdü:

"Esnafımızla Van'da buluşacağız. Bayramı kutlayacağız. Duvar ve hudut güvenliği ile ilgili teknoloji hizmetlerini görmek, oradaki kahraman askerlerimizle kutlamak, fikirlerini dinlemek ve bir araya gelmek istiyoruz.

Bayramda yine 3 bin 305 rakıma sahip Tendürek askeri üs bölgesinde kahramanlarımız ve savaşçılarımızla buluşacağız. Bayram sevincini onlarla paylaşmak istiyoruz. Jandarma Başkomutanı, Van Jandarma Komutanı ve diğer tüm vali, asker ve polislerle birlikte terörle mücadelede geldiğimiz noktaları, edinilen başarıları ve e bundan sonra yapacaklarımızı değerlendireceğiz."

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayramın ikinci günü Konya'ya geliyor

Terörle mücadele kapsamında gelinen son durumdan bahseden Bakan Ali Yerlikaya, "Terörle mücadeledeki kararlılığımız Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde hız kesmeden devam edecektir. Delegelerimizin, valilerimizin, ihtisas odalarımızın ve delegelerimizin yanı sıra Van delegeleri de bu güzel şehirlerin refahının, milletimizin zenginliğinin, kardeşlerimizin gücünün her alanda en güzel yansımasıdır. Eğitimden sağlığa, şehirlerin güvenliğinden kültür ve sanat yaşamına kadar üretimimizin tüm yönleri ve sınır güçlerinden artan dış ticarete kadar Van halkının kendini en iyi şekilde hissetmesi için potansiyelini daha zengin olarak yansıtmak istedik” dedi.

"Ali Yerlikaya'nın Konya programı belli oldu"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Konya'yı ziyaret edeceğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, Konya Sultan Selim Camii'nde öğle namazı kıldıktan sonra protokol, STK'lar ve halkla bir araya gelecek.