Karatay Adliyesi'nde hareketli dakikalar! Elleri kelepçeli kaçtı..

Karatay Adliyesi'nde hareketli dakikalar! Elleri kelepçeli kaçtı..
Konya’nın Kulu ilçesinden Karatay ilçesindeki adliye binasına getirilen şüpheli, elleri kelepçeliyken bir anda polisin elinden kaçtı. Polis alarma geçti ve hemen bölgeyi kontrol altına aldı. Zanlı polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Olay, saat 15.00 sularında Konya’nın Karatay ilçesinde meydana geldi. Olay yerinden edinilen bilgilere göre, Kulu ilçesinden işlemlerinin tamamlanması için Karatay Adliyesi'ne getirilen Nihat K. adlı şüpheli kelepçeli haldeyken kaçtı.

Arkasındna koşan görevlileri bir şekilde atlatmayı başaran ve bir anda ortadan kaybolan Nihat K.'yi yakalamak için çok sayıda ekibin alarma geçtiği bildirildi. Bölgeyi kontrol altına alan polis, vatandaşlardan edindiği bilgiler doğrultusunda şüpheliye adım adım yaklaştı.

Karatay Adliyesi'nde hareketli dakikalar

Nihat K, isimli şahıs, Çataltömek Mahallesi'ne bağlı Canyurt Sokak’ta park halinde duran bir kamyonun arkasına saklanmaya çalışırken polis ekibi tarafından yakalandı. Kelepçelerinden kurtulamayan Nihat K, tekrar Konya adliyesine götürülerek yetkililere teslim edildi.