Karatay Belediyesi'nden devasa büyüklükte spor yatırımı!

Karatay Belediyesi'nden devasa büyüklükte spor yatırımı!
Karatay Belediyesi'nin öncülüğünde başlatılan ve Ağustos ayı içerisinde temel atma töreni gerçekleştirilen Konya'nın en büyük alana yapılan kapalı tenis kortunun inşaatı aralıksız sürüdürülüyor. Belediye Başkanı Hasan Kılca, göreve geldiğinden bu yana Karatay vizyonuna uygun projeleri hayata geçirdiğini vurgularken "Önceliğimiz gençler, önceliğimiz gelecek diyerek spora, sporcuya, gençlere yatırım yapıyoruz” diye konuştu.

Karatay Belediyesi, geniş bir hizmet yelpazesi sunmakta ve toplumun her kesimine hitap eden proje ve projeleri hayata geçirerek ilçeyi geleceğe taşımaktadır. Ayrıca ilçede bulunan spor tesislerinin sayısını artırarak vatandaşların spor yapabilmesini sağlayarak daha iyi bir çevreyi teşvik ediyor.

"Konya'nın en büyük kapalı tenis kortunun inşaatı devam ediyor"

Karatay Belediyesi kapalı tenis kortu

Bu çerçevede Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde temeli ağustos ayında atılmış olan Karatay Belediyesi Kapalı Tenis Kortu”nun inşaatı devam ediyor.

Tesis ayrıca 4 bin 915m2 arsa üzerinde 2 bin 916m2 alan üzerine kurulu, Konya'nın en büyük kapalı tenis kortuna sahiptir. Üç tenis kortunun dışında soyunma odaları, dinlenme odaları, kafeterya, teras ve otopark da bulunacak.

elediye Başkanı Hasan Kılca, her yaştan vatandaşın modern bir ortamda spor yapma olanağına sahip olması ve özellikle gençlerin sporla tanışması için kentin önemli yatırımlara devam ettiğini söyledi.