Karatay Futbol Okulları 2. dönem kayıtlarına başladı!

Karatay Futbol Okulları 2. dönem kayıtlarına başladı!
Konya'nın ve ülkenin spor altyapısına büyük katkılar sağlayan Karatay Belediyesi'ne bağlı futbol okullarının 2. dönem kayıtlarına başlandı. Kayıtlar online şeklinde yapılacak ve eğitimler de 30 Mart – 26 Mayıs 2024 tarihlerinin arasında gerçekleştirilecek.

Eğitim başta olmak üzere spora ve bilime de büyük önem veren ve bugüne kadar bu konuda birçok projeyi hayata geçiren Karatay Belediyesi, spora daha fazla katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği “Karatay Futbol Okulu” projesinin 2. etabına başlıyor.

Bu kapsamda futbol okulları kayıtlara başladı. Online başvurunun ardından ilk eğitim 30 Mart günü başlatılacak ve 26 Mayıs gününe kadar sürecek. Eğitimlere ilginin yoğun olması bekleniyor.

2011-2016 yılları arasında doğan erkekler arasından seçilen sporcular, cumartesi ve pazar günleri Mengene Halı Saha ve Karşehir Halı Saha'da antrenman yapacak ve her seanstaki antrenman 22 kişiden oluşacak.

Karatay Futbol Okulları 2. dönem kayıtlarına başladı

"SPOR ALTYAPISINA KATKI SAĞLAYACAK PROJELERE DEVAM EDİYORUZ"

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, konuyla ilgili açıklamasında “Karatay Kış Futbol Okulu” projesinin futbolu seven çocuklara kışı daha etkili ve keyifli geçirme fırsatı verdiğini belirterek, tüm çocukları projeye katılmalarını istediklerini söyledi. Başkan Hasan Kılca, açıklamasının devamında şunları söyledi:

 “Beş yıldır düzenlediğimiz Karatay yaz spor okulu projesinden on binlerce çocuk ve genç yararlandı. Çocuklarımız spordan mahrum kalmasın istiyoruz. İkiniz de spor yapın, sosyalleşin ve verimli vakit geçirin. Şehrimizin ve ülkemizin spor altyapısına büyük katkı sağlayan bu projelerimizi ilçemizde aralıksız sürdürüyoruz. Bu hedefe ulaşmak için Karatay Kış Futbol Okulu projesinin ilk etabını tamamladık. Şu anda 2. döneme başlıyoruz. İlçemize, insanımıza, ülkemize değer katan projelere imza atmaya devam edeceğiz”