Konya, 500 Filistinli çocuğa yuva olmak için hazırlandı!

Konya, 500 Filistinli çocuğa yuva olmak için hazırlandı!
İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları devam ediyor. Konya'nın İsrail'e tepkisi artıyor. Türk Anadolu Teşkilatı tarafından Filistin'e destek amacıyla Konya'da basın toplantısı düzenlendi.

Türkiye Anadolu Vakfı'nın başkanı Erol Küçükbakırcı, Filistin'e destek amaçlı bir basın toplantısı düzenledi. Küçükbakırcı, düzenlediği basın toplantısında şu ifadelere yer verdi:

“Gazze Şeridi'nde yaşanan çocuk trajedilerinden sivil katliamlarına kadar yaşanan insanlık dışı ve utanç verici gelişmeleri üzüntüyle gözlemliyoruz. Filistin halkı ile birlikte türlü siyasi yelpazede insani değerlere dayalı dayanışmayı sürdürmek amacıyla, başta saldırılardan etkilenen çocuklara destek veren Emine Erdoğan'ın girişimini örgüt olarak tam olarak destekliyoruz. Bu bağlamda, örgüt olarak, zor durumdaki 500 Filistinli çocuğa, şehrimize gelmeleri halinde, devletlerinin çocuk koruma teşkilatı nezaretinde yardım, koruma ve destek sağlama kararı almış bulunuyoruz. Filistin'de hayat normale dönene kadar Konya'daki bu çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız."