Konya Beyşehir'deki konteynerlarda korkutan yangın!

Konya Beyşehir'deki konteynerlarda korkutan yangın!
Konya'nın Beyşehir ilçesindeki toplu konut projesi kapsamında konutların inşa edildiği bir şantiyede yangın çıktı. Yangının inşaat işçilerinin kaldığı konteyner binasında çıktığı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde..

Konya'nın Beyşehir ilçesinde gerçekleştirilen toplu konut projesi kapsamına inşaası yapılan konutların bulunduğu şantiyede işçilere ait konteyner yapısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü.

Bölgeden gelen bilgilerde, Beyşehir ilçesine bağlı Hacıakif Mahallesi'nde bulunan yeni devlet hastanesi karşısındaki toplu konut inşaasının şantiyesindeki konteyner ve ek binasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangından çıkan siyah dumanlar gökyüzünü kaplarken, olay yerine gelen işçiler ilk olarak kovalardan su dökerek müdahale etti.

Konya Beyşehir'deki konteynerlarda korkutan yangın

İşçiler hortumla su sıktılar ve yangını söndürmeye çalıştılar. Yangın ihbarının yapılmasıyla bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ve çalışanların yardımıyla yangın çevredeki konteynerlere sıçramadan söndürüldü. Bu sırada şantiyedeki başka bir konteyner binasından dumanların yükseldiğini fark eden işçiler, yangının sıçrama ihtimaline yönelik evrak ve kırtasiye malzemelerini çıkardılar. Yangının söndürülmesinin ardından ekipler soğutma çalışmalarına başladı.

Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri yangının çıkış nedeni araştırıyorlar..