Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 100 milyonluk iş makinesi yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 100 milyonluk iş makinesi yatırımı!
Konya Büyükşehir Belediyesi araç filosunu güçlendirdi. Park ve Bahçeler müdürlüğüne 60 yeni araç alarak iş makinaları envanteri genişledi. Başkan Altay, araçlar için 100 milyon lira ödendiğini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, iş makinaları envanterine 60 yeni araç ekledi. Başkan Altay, Park ve Bahçeler İdaresi'ne getirilen yeni iş makinalarını değerlendirerek, “Konya Modeli Belediyecilik” şehrin estetik olarak güzelleştirilmesinin olduğunu belirtti. Başkan Altay, kentteki yeşil alanların korunmasına ve arttırılmasına büyük önem verdiğini vurgulayarak şöyle konuştu:

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 100 milyonluk iş makinesi yatırımı

"Konya'da 42.000 kilometre alana hizmet veriyoruz. Daha da yeşil Konya hedefiyle Park ve Bahçeler bölümümüz, mevcut yeşil alanların sürdürülebilirliği konusunda çalışırken yeni yeşil alanlar yaratıyor. Bu nedenle sermaye yatırımlarımızı ciddiye alıyoruz. Sadece 2023 yılında Park ve bahçe sektörümüz için 60 araç aldık, bu 60 aracın bize maliyeti 100 milyon lira oldu. u anda 17 ekskavatör, yükleyici, tomruk ve ekim makinesi çalışıyor. Bununla Konya'yı daha çevreci bir hale getirme yolunda önemli bir adım atıyoruz. Şehrimize mutluluk getirmesini diliyorum. ”

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 100 milyonluk iş makinesi yatırımı