Konya Büyükşehir Belediyesi'nden başvuran tüm çocuklara 'İyi ki doğdun' hediyesi!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden başvuran tüm çocuklara 'İyi ki doğdun' hediyesi!
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin gençlere vereceği doğum günü hediyeleri için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Peki Konya Büyükşehir'in doğum günü hediyesinin başvurularını nasıl talep edebilirim, hediyem ne zaman gönderilecek? İşte başvuru linki ve haberin detayları..

Her yıl düzenlenen Konya Büyükşehir'in 'İyi ki doğdun' hediyesi etkinliği bu yıl da devam ederken bu kapsamda başvurular da alınmaya devam ediyor. Başvuru yapan 7-18 yaş arası gençlere sürpriz hediye gönderiliyor. Belediye Başkanı Altay, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda 137 bin kişinin başvuruda bulunduğunu ve başvuruların 4 Aralık'a kadar devam edeceğini duyurdu.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nde 'Doğum Günün Kutlu Olsun' başvuru koşulları nelerdir?

Başvuru sahibinin başvurusunun onaylanması için doğum tarihi 1 Ocak 2006 ile 31 Aralık 2017 arasında olmalıdır. Başvuru sahibinin aynı zamanda ikamet adresinin de Konya (31. İlçe ve tüm ilçeler) olması gerekmektedir.

Başvuru alındıktan sonra kimlik doğrulama sistemimizi kullanarak girilen bilgilerin doğruluğu kontrol edilecek ve hatalı bilgi içeren başvuru verileri silinecek. Kimlik paylaşım sistemi üzerinden adres ve yaş bilgilerinizin doğrulanamaması nedeniyle kaydınızın silinmesi halinde ise Konya Büyükşehir Belediyesi sorumlu tutulmayacaktır.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden başvuran tüm çocuklara 'İyi ki doğdun' hediyesi

Gerektiğinde başvuru sırasında girdiğiniz telefon numarasını kullanarak sizinle iletişime geçilecek. Telefon numaranızın doğruluğundan emin olunması gerekmektedir.

Konya Büyükşehir Belediyesi doğum günü hediyeleri ne zaman gönderilecek? ,

Hediyeler, son başvuru tarihi olan 4 Aralık 2023'ten sonra ve başvuru sahibinin doğum günü olan 1 Ocak 2024 ile 31 Aralık 2024 tarihleri ​​arasında dağıtılacaktır.

Konya Büyükşehir Doğum Günü Hediyesi Başvurusu 2024 Başvuru Talebi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 7-18 yaş arasında olan ençlere vereceği sürpriz hediyeye başvurmak isteyen herkes aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvuruda bulunabilir. Aynı bağlantıyı kullanarak başvuru talep ekranına da ulaşabilirsiniz.

"https://gencdostu.konya.bel.tr/"